Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Rețeaua Radio Transilvania în campanie de relansare sub sloganul” Regăsește Transilvanicool”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Radio Transilvania, prima rețea regională privată din România, a dat startul, campaniei de relansare, intitulată Regăsește TransilvaniCOOL. Reţeaua de radio formată din 13 staţii de emisie locală, s-a reîmprospătat cu un look şi un sound nou, dorind astfel, să dea o voce nouă tuturor transilvănenilor.

Relansare la Bistrița a primului post de radio a rețelei Radio Transilvania 

Pentru a da de ştire tuturor colaboratorilor şi partenerilor săi, Radio Transilvania a organizat o serie de evenimente adresate în prima fază mediului de business și politico-administrativ local din orașele importante ale rețelei.

Joi, 9 mai TransilvaniCOOL, a ajuns şi la Bistriţa unde  alături de invitaţi de seamă am anunţat noua campanie de imagine. La Hotel Metropolis,  evenimentul de relansare a rețelei Radio Transilvania realizat în prezența  proprietarului rețelei omul de afaceri Nagy Mihaly, directorul general Francisc Szatmari, a Lianei Sabo – reprezentant zonal al Radioului alături de o parte din echipa Radio Transilvania l-a avut  alături pe prefectul Ovidiu Frenț, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud,  Radu Moldovan, primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, a altor oficiali, șefi de instituții și numeroși oameni de afaceri. Atmosfera a fost completată de o degustare de vinuri prezentată de renumitul oenolog Dorin Popa.

 Cu grai ardelenesc adus la zi, cu empatie și prietenie, evenimentul dă în același timp startul unei campanii de comunicare multichannel a noii poziționări, prin care ascultătorii, partenerii și brandurile zonei vor redescoperi atractivitatea și caracterul original al postului în peisajul media național.

Rețeaua Radio Transilvania  emite neîntrerupt din 1995

Evenimentul a fost animat de echipa Radio Transilvania, care a dezvăluit noua abordare a postului: știri pozitive, muzică faină, zâmbete matinale și fapte de seamă. Atmosfera a fost asezonată cu o degustare de vinuri, o călătorie de bun gust prin cramele transilvănene, asigurată de renumitul oenolog Dorin Popa.

Radio Transilvania este actual, fără a uita spiritul locului și tradițiile, simte local și comunică global. Esența noului mesaj este: „Simți muzica, simți diferența – Radio Transilvania e TransilvaniCOOL, pe același ton și cu aceeași intensitate în Oradea, Cluj-Napoca, Satu Mare, Bistrița, Zalău, Baia Mare, Turda, Luduș, Beclean, Mediaș, Aleșd, Beiuș și Carei!”

 Radio Transilvania emite neîntrerupt din 1995. Formatul său este adult contemporary, difuzând într-o rețetă unică muzica ultimelor 3 decenii. Postul are buletine de știri locale, regionale, naționale și internaționale, într-un mix bine compus. În prezent, postul trece printr-un proces susținut de modernizare tehnică și de schimbare a politicii editoriale.

 

 

Advertorialul a fost pus la dispoziție de Reteaua Radio Transilvania

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu