Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liderul USR Dan Barna, după vizita din Piața Decebal: ”ori am nimerit în cel mai amabil oraș, ori aici oamenii într-adevăr vor schimbare”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aflat în turneu electoral a Alianței 2020 USR-PLUS la Bistrița, Dan Barna președintele USR s-a arătat  impresionat de reacțiile bistrițenilor cu care s-a întâlnit și spune că valul dorinței de schimbare se simte puternic și aici: reacțiile oamenilor  ”arată că Bistrița s-a trezit, că Bistrița-Năsăud s-a trezit”.

Înainte de o conferință de presă și de o întâlnire cu angajații de la RAAL Prundu Bârgăului, liderii USR-PLUS Dan Barna, Dragoș Pâslaru, numărul trei pe lista eurocandidaților, dar și Sorin Țăranu, sau Cristina Iurișniți alături de zeci de membri USR au vizitat Piața Decebal, plină de cumpărători și comercianți la orele dimineții ”Am fost în piaţă, e un sentiment extraordinar. Ori am nimerit în cel mai amabil oraş din România, ori într-adevăr, aici în Bistriţa, oamenii vor schimbare, oamenii s-au săturat de hoţie, oamenii vor să se întoarcă tinerii din ţară, ca micii producători să fie susţinuţi, vor să fie condiţii mai bune la piaţă. Toate astea spunându-mi: „da, o să mergem să votăm” a relatat apoi Dan Barna la conferința de presă.

Iar ce a constatat la Bistrița i-a întărit ideea că trendul e de schimbare :” Asta arată că România s-a trezit, că Bistriţa s-a trezit, că Bistriţa-Năsăud s-a trezit. Peste tot este sentimentul că trebuie să scăpăm de hoţie, că s-a ajuns prea departe ca nişte condamnaţi penali să-şi facă singuri cu mâna lor legile în Parlament şi să voteze pentru ele, a spus liderul USR.

Barna este convins că oamenii vor cu totul altceva decât a oferit politica până acum, iar nivelul la care a dus lucrurile actuala guvernare a accentuat reacție de respingere la adresa incompetenței politicienilor și a corupției:  ”Îmi spunea o doamnă în piață că s-a săturat că vede de 30 de ani aceeași politicieni in România, că nu s-a schimbat aproape nimic si sunt aproape aceeiasi politicieni. USR are o lista de departe cei mai competenți. Sunt oameni cu studii reale, cu diplome reale, obţinute de la universităţi în ceremonii de absolvire, nu prin poştă cum au primit alţi reprezentanţi de la PSD. Sunt oameni care au cariere de 15-20 ani, reale şi consistente. România are nevoie de aceste două elemente pentru oameni cinstiţi şi oameni competenţi. Pentru că dacă avem aceste două elemente putem ajunge departe. Fără hoţie putem să ajungem departe, cu oameni competenţi şi cu oameni care şi-au asumat că trebuie să se implice pentru a schimba România. Pentru că oamenii din piață ne-a spus ”să speram că dumneavoastra veți face această schimbare” De aceea am făcut această alianţă pentru a le da oamenilor de bună credinţă mesajul că există o forţă care poate să se lupte de la egal la egal cu celelalte partide vechi care ne-au adus în ultimii 30 de ani aici unde suntem acumDaca mergem la vot, daca intelegem ca acum este un moment în care putem să schimbăm intradevar directia pe care se află România chiar avem o sansă, astfel ca tinerii să nu mai plece din țară, acei tineri care nu se gândesc altfel decât cum să plece mai repede. Despre asta e vorba  despre speranța pe care Alianța USR Plus o reprezintă

Dan Barna  a lansat o și provocare pentru electoratul bistriţean:  „Vreau să-i arunc Bistriţei-Năsăud şi bistriţenilor o provocare: să fiţi cu cel puţin trei procente peste media naţională a Alianţei 2020 USR PLUS”, a spus preşedintele USR.  completat de deputatul Cristina Iurişniţi care a  precizat că în municipiul Bistriţa, USR ia în calcul  un rezultat de peste 20%.

Share.

About Author

Lasă un comentariu