Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ministrul Carmen Dan pe urma codului roșu în Bistrița-Năsăud: ”nu a fost necesar să mergem pe teren pentru că viitura vine și trece”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sosită din Maramureș unde a  trecut în revistă efectele codului roșu de inundații ministrul de interne Carmen Dan s-a abătut pentru câteva ore și prin Bistrița-Năsăud, unde dimineața exista o alertă de cod roșu de inundații.

Vizita ministrului Carmen Dan în județ s-a rezumat însă doar la o întâlnire cu șefii instituțiilor din subordine la Prefectură, fără ieșire în teren cu cizme de cauciuc. Explicația ministrului data celor doi jurnalisti cu care  s-a intersectat prin prefectură  a fost lămuritoare  : ”Nu a mai fost necesar să mergem pe teren pentru că viitura vine și trece”.

Ministrul a notat și a plecat

Șefa de la interne a venit, a vorbit și a plecat. Zice, potrivit unei înregistrări pusă la dispoziție de Instituția Prefectului că întâlnirile din Maramureș și Bistrița-Năsăud au fost tururi de forță și că așteaptă evaluările prefecților : ”Am făcut un tur de forță, aș putea să spun. Am ajuns astăzi în județul Maramureș..unde am avut efecte ale acestor inundații și, pentru că și Bistrița-Năsăud a fost sub efectele codurilor meteo, și pentru că și astăzi a mai traversat un cod roșu hidrologic, am vrut să mă asigur că toți colegii mei, împreună cu dl. prefect Ovidiu Victor Frenț au gestionat cu bine și această etapă. Am avut, efectiv, o întâlnire de lucru. Nu a mai fost necesar să mergem pe teren pentru că viitura vine și trece. Nu a lăsat efecte foarte  multe.

Am avut discuții cu toți șefii structurilor din teritoriu, care au spus cu ce probleme se confruntă, ministrul a notat, rămâne să găsim soluții în perioada următoare, în general, în ceea ce privește acoperirea cu personal.” au fost declarațiile ministrului Carmen Dan. Și vagi angajamente: ” Așteptăm să vedem ce reiese din evaluările pe care le fac prefecții cu echipele stabilite prin ordin al prefectului și, dacă este nevoie să intervenim și de la nivel guvernamental, bineînțeles că o vom face”.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius- PARTIDUL VERDE B-ta în

    Un raspuns cat se poate de inteligent. Apa trece pietrele raman. Si tot asa ; ministrii pleaca ROMANIA supravietuieste !

Lasă un comentariu