Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Miting liberal cu Rareș Bogdan la Bistrița în penultima zi din campanie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Partidul Național Liberal face miting electoral la Bistrița cu o zi înainte de încheierea oficială a campaniei pentru alegerile europarlamentare.

Mitingul care este organizat joi de la ora 19,00 pe platoul din fața Casei de Cultură ”George Coșbuc” îl are cap de afiș pe fostul moderator TV Rareș Bogdan, numărul 1 de pe lista de candidați ai Partidului Național Liberal. De altfel și afișul mitingului intitulat ”Toți  pentru România” îl are pe Rareș Bogdan ca figură centrală.

Alături de fostul moderator TV la miting sunt așteptați și alți eurocandidați ai partidului, secretarul general PNL, deputatul de Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartau; Gheorghe Falcă, primarul din Arad și Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Motto:
    „Bistriță supusă, mergi la vot, contează!”
    (Imnul Pârtiei Cocoș)
    Comparati si judecati, ce am fost si ce am ajuns:
    -Imaginea lui Ştefan cel Mare este legată de celebra frază rostita in piesa „Apus de Soare”de Barbu Ştefănescu Delavrancea: „Moldova n-a fost a strămoşilor mei, n-a fost a mea şi nu e a voastră, ci a urmaşilor voştri şi a urmaşilor urmaşilor voştri în veacul vecilor”.
    – Pe 25 octombrie, 2011 Regele Mihai s-a adresat Parlamentului Romaniei, la mai bine de jumatate de veac de la abdicare, cu un memorabil discurs in care spunea: „Nu văd România de astăzi ca pe o moştenire de la părinţii noştri, ci ca pe o ţară luată cu împrumut de la copiii noştri”
    -Rovana Plumb s-a apucat sa declare ca Romania este „tara lui Liviu Dragnea” la mitingul din 11 mai, 2019, tinut la Galati: „PSD reprezintă cel mai bine interesele României oriunde, în Europa și în lume. PSD are cel mai bun program de guvernare din ultimii 30 de ani datorită unui lider cu viziune, un om care-și iubește țara, țara lui Liviu Dragnea, președintele PSD.”

Lasă un comentariu