Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cum arată spotul pro-referendum a președintelui, refuzat de CNA. ” A fost ordin de la Dragnea” a comentat Iohannis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele Klaus Iohannis a acuzat astăzi într-o declarație publică PSD-ul și pe Liviu Dragnea că încearcă să blocheze instituțional referendumul pro justiție din 26 mai.

Președintele a comentat și faptul că CNA a refuzat să acorde timp de antenă pentru publicitatea la referendum, dar a respins  și spotul instituției prezidențiale care îndemna oamenii să participe  la referenduum, pe care l-a încadrat în categoria ” publicitate electorală”: ”E jalnică această încercare. Ba mai mult, PSD încearcă și instituțional să blocheze. A dat Dragnea ordin la CNA să ignore referendumul. CNA pentru prima oară a refuzat să acorde timpi de antenă pentru publicitatea la referendum . Când le-am trimis o solicitare, un clip în care eu îi încurajez să participe, au spus că acest clip este reclamă electorală și să merg eu să mă descurc cu partidele. Auzi obrăznicie. E jalnic” a comentat astăzi președintele într-o declarație de presă.

Acesta este spotul pentru referendum al instituției prezidențiale respins de CNA:

Președintele Klaus Iohannis a mai îndemnat românii să nu se teamă să voteze și să meargă în 26 mai la urne, pentru că e un drept câștigat cu mari sacrificii  ”Românii nu trebuie să se teamă. Și dacă vor românii să știe de ce vor fi feriți dacă votează, să se uite la ce s-a întâmplat în campanie. La Topoloveni, simpli votanți au fost pur și simplu arestați pe loc, duși la Poliție. La Târgoviște a fost închis pentru că PSD-iștii au vrut liniște să-și facă campania. Dreptul la vot e un drept câștigat de români prin sacrificiul suprem. Români, nu irosiți dreptul la vot. Mergeți, votați, nu vă poate lua nimeni acest drept. Nu vă temeți fiindcă dreptul al vot e al vostru și pe 26 mai puterea e la voi. Mergeți și decideți, nu lăsați pe alții, nu lăsați PSD să decidă în locul vostru” a mai spus președintele Iohannis.

Share.

About Author

Lasă un comentariu