Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Peste 1500 de liberali au sfidat ploaia la singurul miting din Bistrița al campaniei. Rareș Bogdan: ”să le reamintim în 26 mai că în democrație hoții stau la puscărie ”(VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ploaia care a căzut aproape fără încetare joi seara la Bistrița nu i-a impiedicat pe cei circa 1500 de liberali și simpatizanți să se adune la singurul miting organizat în oraș în campania care se încheie vineri noaptea.

De pe scena amenajată pe esplanada din fața Palatului Culturii,  au încercat să însuflețească atmosfera îmbibată de umezeală :  fostul realizator TV Rareș Bogdan, capul listelor la europarlamentare, Ghorghe Flutur, președintele CJ Suceava și vicepreședinte național, Gheorghe Falcă, primarul din Arad și eurocandidat, alături de secretarul general Robert Sighiartău, președintele județean Ioan Turc, primvicepreședintele județean Stelian Dolha și primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi ,într-o punere în scenă prezentată de deputatul Ionuț Stroe.

Rareș Bogdan le-a cerut liberalilor bistrițeni să se mobilizeze pentru a asigura succesul în ceea ce a numit o luptă uriașă la capătul căreia  se vor alege învingătorii și învinșii. Fostul moderator tv le-a spus celor prezenți și că în noaptea victoriei PNL va cere PSD și ALDE să părăsească guvernarea: ” Un singur lucru vă spun: să aveți încredere că veți participa la o luptă uriașă, care o să-și aleagă învingătorii și învinșii. Duminică seara la ora 21,00 dvs veți face parte din oastea învingătorilor. Începând de luni România se va bucura pentru că vom solicita încă de duminică seara ca PSD și ALDE să părăsească deîndată Palatul Victoria. România și românii de ună credință și românii patrioți au fost călcați în picioare, au fost sfidați de Dragnea, Codrin Ștefănescu, Mitralieră, Carmen Dan, Arsenie, Dăncilă și toi cei care, de doi ani și jumătate nu sunt preocupați decât de drepturile deținuților, ale hoților ale infractorilor, și nu de viața oamenilor cinstiți, a oamenilor obișnuiți”. 

Rareș Bogdan a vorbit și despre anunțul ruperii protocolului dintre PSD și un UDMR speriat că ar putea fi afectat de prăbușirea partidului de guvernare : ” La doi pasi de dvs crucile eroilor români au fost acoperite cu saci de gunoi. N-ați auzit un cuvânt de la vreun PSD-ist, n-ați auzit un cuvânt de condamnare a acestui gest din partea ministrului de interne, din partea președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea sau din partea premierului Dăncilă. Pentru că au ajuns slugile UDMR. Un UDMR care de teama propriilor alegători i-a părăsit. Până și UDMR-ul a plecat de lângă PSD-ul care se prăbușește.”

Trimiteți-i pe cei din PSD unde le e locul: la lada de gunoi a istoriei

Numărul 1 de pe lista liberală le-a mai spus celor prezenți la miting că în mâna lor stă succesul la alegerile din 26 mai și începutul eliberării celor din județele subjugate de 30 de ani de PSD: ”Oameni buni, de acum e vorba de încredere de forță, de loialitate și de puterea de a face ceva bun Dumneavoastră puteți să eliberați România de ciuma roșie. Duminică trebuie să fiți conștienți că dacă nu veți vota în numar mare, unica forță din Românie care poate învinge PSD-ul, care poate îngenunchia PSD-ul și-l poate trimite pe Liviu Dragnea și șleahta lor la lada de gunoi a istoriei. Oameni buni, dacă nu veți face asta, daca nu vom vota da la referendum si socialistii lui Dragnea vor avea un scor peste al nostru vor veni vremuri grele pentru țară, vor încerca să-l suspende pe președintele Klaus Iohannis , vor încerca să dea ordonanța care să-i amnistieze pe hoți și pe infractori! Dumneavoastră puteți să-i opriți! E ziua în care România care vrea să rămână în Europa le va da o lecție.

În democrație hoții stau la puscarie, nu in Guvern, nu în Parlament, nu in sediul din Kiseleff. .. Scapați-ne de ei. Dumneavoastră sunteți cei care puteti sa-i scapati pe cei din multe orașe și județe roșii de cei care-i umilesc de 30 de ani. Dumneavoastră puteți sa-i trimiteti pe cei din PSD, acolo unde le e locul: la lada de gunoi a istoriei. Duminica aveti incredere, România s-a trezit, Moldova s-a trezit, Ardealul e trezit, Oltenia nu-i mai vrea, Dobrogea vrea să se elibereze de ei iar Diaspora le va da o palmă după ceafa cum a făcut acum un an și jumătate.

Vreți cu infractorii au cu oamenii cinstiți? Cu Rusia sau cu Europa? Duminica vom repurta o mare victorie. Să nu uitați să iubiti Romînia in fiecare zi.”  i-a îndemnat Rareș Bogdan pe liberalii bistrițeni și pe simpatizanții PNL prezenți la miting.

Sighiartău: ” nu-i lăsați pe alții să ne hotărască viitorul”

Robert Sighiartău, deputatul de Bistrița-Năsăud care coordonează campania națională pentru alegerile europarlamentare în calitate de secretar general al PNL  le-a cerut bistrițenilor să nu -i lase pe alții să le hotărască viitorul: ” Sunt plin de emoție, pentru că aici este locl unde am crescut, unde am fost dus la biserică, unde-am învățat să-mi iubesc țară! După 30 de ani mizeria a ieșit la suprafață!

De peste 60 de zile suntem în campanie, ne-am întâlnit cu 2 milioane de oameni și le-am spus: detul! Prea mult a suferit această țară! Suntem conduși de cel mai corupt și cel mai incompetent guvern pe care l-a avut România. Este destul!  La 30 de ani de la Reoluție peste 5 milioane de oameni au plecat din țară. Vreau să vă rog să nu-i lăsați pe alții să vă decidă viitorul” Sunt aici cu soția mea și doi copii și vă spun că vreau să trăiesc în România și aici vreau să-mi cresc copiii! În 26 mai vom scrie istorie! În 26 mai vom fi în primul rând! Singurul partid care poate învinge PSD-ul e PNL-ul!  Cu Dumnezeu înainte! Victorie în 26 mai!

Ce-au transmis liderii locali 

Președintele județean Ioan Turc a vorbit chiar în deschiderea mitingului despre redarea României românilor dar și despre finalul unei epoci: ”Partidul Naţional Liberal încheie o campanie electorală alături de bistriţeni. Pentru toţi cei care încă se mai întreabă de ce PNL, răspunsul este simplu: atunci când suntem bolnavi, căutăm cel mai bun medic. Pentru viitorul copiilor noştri căutăm întotdeauna cea mai bună şcoală, pentru că ne dorim să ne construim autostrăzile, spitalele, pentru că dorim subvenţii mai mari pentru fermieri, pentru că dorim să trăim într-o Românie curată, condusă de oameni integri, votăm Partidul Naţional Liberal şi spunem DA la referendum”,.Vrem să trăim într-o ţară normală, într-o ţară civilizată. Uitaţi-vă la lista PNL, o deschide Rareş Bogdan, un rămân autentic, un patriot român. (…) Le spun celor de la PSD care încă mai conduc Primăria Bistriţa şi încă mai conduc Consiliul Judeţean că vremea lor a apus. Din Parlamentul European, din primării şi consilii judeţene, cu un Guvern liberal şi cu un preşedinte cu adevărat responsabil, Klaus Iohannis, vom reda România românilor. Victorie pentru România, victorie pentru bistriţeni”, 

Prim-vicepreşedintele PNL BN, Stelian Dolha a făcut trimitere în discursul său la ultimele mitinguri ale PSD unde oamenilor obișnuiți li s-au cerut parola de la PSD pentru a intra în propriile orașe și le-a spus că dacă nu se vor mobiliza pentru victorie în 26 mai și nu le vor arata lui ” Dragnea și clicii lui câte parale face,” ce s-a întâmplat în Târgoviște se va întâmpla în toată țara: ”   „Oamenii ăştia nu cred în nimic. O să ne pună parole de acces pe instituţiile noastre, parole de acces pe oraşele noastre, parole de acces pe casele noastre. Nu mai contează nimic pentru ei pentru că ştiu un lucru: din 26 mai începe declinul”, le-a spus Dolha liberalilor la miting.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu