Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Vineri a demarat programul rabla pentru electrocasnice. Fondurile se epuizează rapid

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Programul Rabla pentru electrocasnice, prin care se acorde vouchere de până la 500 de lei pentru cumpărare de produse noi cu consum redus de energie a demarat vineri la ora 10,00.

În jurul orelor amiezii se înscriseseră deja 88 158 de români pentru a obține un voucher pe site-ul Fondului Național de Mediu. la ora 12,30 mai rămăseseră disponibile circa 23,9 milioane de lei din suma totală de 40 de milioane pusă la bătaie prin program. Se pot solicita vouchere pentru televizoare, frigidere, mașii de spălat, dar și, începând de anul acesta mașini de spălat automate sau aparate de aer condiționat. Pentru a obține voucherul care poate fi între 200 și 500 de lei în funcție de produs solicitantul oferă la schimb un produs vechi, din aceeași categorie. Singura excepție o face mașina de spălat vase pentru care programul acceptă la schimb orice alt electrocasnic.

Cum se aplică

Pentru a beneficia de voucherul de 200 până la 500 de lei, solicitanții, obligatoriu  persoane fizice trebuie să acceseze site-ul AFM şi să introducă toate datele cerute, adică nume, CNP, adresa de domiciliu şi să bifeze categoria sau categoria de produse pe care sunt dispuse să le dea în schimb la achiziţia unuia nou similar.   După înscriere solicitantul va primi un cod și un număr de ordine , însă validarea se va face abia după 24 de ore pe mail sau prin telefon, iar a doua zi va publicată lista celor acceptați în program, care se va face tot pe site-ul AFM.

După acceptare vocherul poate fi folosit timp de 15 zile, în caz contrar se va întoarce în sistem.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Vineri a demarat si tot vineri s-a terminat.Ma intreb cum de au aflat unii de acest program si cum de au reactionat atat de rapid incat, in cateva ore ,sa nu mai ramana nici urma de cei 40 de mil lei alocati prin program ?Daca punem o medie de 300 de lei de voucher,reiese ca mai bine de 130.000 de romani erau pregatiti sa-si schimbe electrocasnicul vechi adica aveau banii necesari, au stat cu ochii pe stiri si cand s-a dat startul au si aplicat .Pare cel putin ciudat ca vineri sa se dea stirea iar sambata, cand cineva ca mine afla,programul era deja incheiat.Da,intr-adevar,un mare succes programul asta!

Lasă un comentariu