Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

ALEGERI: Află secția la care votezi cu un click și trei tastări

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pentru cei care au încă nelămuriri legate de secția de votare unde sunt arondați și pot vota în 26 mai, site-ul Autorității Electorale Permanente(AEP) le oferă informațiile exacte, inclusiv cu poziționarea secției pe google map.

Un click pe portalul AEP la adresa : https://www.registrulelectoral.ro/vă transferă la o pagină pe care scrie ”află care este secția ta de votare” și unde introducerea numelui (atentie, fără prenume!) și a codului numeric personal în căsuțele desemnate alături de parola indicate oferă numărul și adresa secției de votare la care alegătorul este arondat pe pe listele electorale permanente.

Cei care nu se găsesc în ziua votului în localitatea de domiciliu (cea indicată în cartea de identitate) pot opta pentru votul pe liste suplimentare în orice secție din orice localitate din România sau în secțiile special amenajate de Ministerul de Externe din afara granițelor. Secțiile externe unde pot vota cetățenii români pot fi găsite accesând un alt link al AEP: Sectii vot strainatate

Share.

About Author

Lasă un comentariu