Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

USR Bistrița Năsăud: ”vă mulțumim pentru votul de încredere

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Liderii USR Bistrița-Năsăud le-au mulțumit alegătorilor din județ și municipiu pentru prezența masivă la urne și mai ales pentru votul acordat Alianței 2020 USR-PLUS, vot care i-au poziționat ca a doua forță politică în municipiu și a treia din județ: ”Dragi bistrițeni, trăim momente istorice! Românii s-au trezit și au conștientizat  că votul este o forță! Un drept dar și o obligație civică. Vă mulțumim pentru prezența la vot de 52 %. Consolidarea democrației este singura cale spre o integrare mai bună în Europa! Vă mulțumim pentru votul de încredere și susținerea pentru Alianța 2020 USR-PLUS! Vă mulțumim de asemenea pentru cele 10 mii de voturi în municipiul Bistrița și locul 2 în ierarhia politică pe municipiu, rezultat care ne bucură, dar ne și responsabiizează!” au transmis deputatul Cristina Iurișniți și conducerea USR Bistrița-Năsăud.

Reacție la condamnarea definitivă a lui Dragnea

Cei din USR Bistrița-Năsăud au comentat și hotărârea definitivă de condamnare a lui Liviu Dragnea despre care spun că ”demonstrează că Justiția din România încă funcționează, în ciuda tuturor presiunilor la care sunt supuși magistrații de doi ani și jumătate încoace. Într-o democrație, hoții plătesc pentru faptele lor, iar magistrații trebuie lăsați să-și facă treaba, lucru pe care l-au spus și românii, la urne, duminică.

România are nevoie în funcții publice de oameni integri și bine pregătiți din punct de vedere profesional, de oameni care să acționeze cu adevărat în slujba cetățenilor.

Prin forța votului și a independenței justiției, România “renaște” politic și moral!
Implicarea pentru schimbare continuă cu ajutorul și susținerea voastră, a tuturor celor care cred că “Fără hoție ajungem departe!” au transmis liderii USR Bistrița-Năsăud.

Share.

About Author

Lasă un comentariu