Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Robert Sighiartău : ”Le mulțumesc tuturor bistrițenilor pentru votul de duminică!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Coordonatorul național al campaniei electorale a PNL, Robert Sighiartău, deputat de Bistrița-Năsăud  le mulțumește alegătorilor bistrițeni pentru largul suport acordat la votul pentru europarlamentare : ”  Aici, acasă, oamenii sunt harnici și vor o societate în care să fie răsplătită și încurajată munca. Vor să fie respectați și reprezentați cu demnitate în țară și întreaga Uniune Europeană, iar votul de duminică a arătat că sunt oameni liberi și vor să le dicteze nimeni cum să trăiască” transmite Robert Sighiartău într-un comunicat de presă

El spune că una dintre lecțiile  acestor  alegeri a fost că bistrițenilor chiar le pasă de ceea ce se întâmplă în jurul lor:  ”Alegerile au arătat că bistrițenilor, românilor le pasă de ce se întâmplă în jurul lor. Nu doar când e ales primarul mergem la vot. Astăzi trăim într-o lume în care toate deciziile, la fiecare nivel, ne influențează viața. A noastră și a copiilor noștri. De acea cea mai bună alegere este implicarea și participarea la vot.

Am fost foarte impresionat pentru mobilizarea din diasporă. Sunt prieteni de-ai noștri care au așteptat peste opt ore pentru a putea vota. Le mulțumim mult. Au fost EROI.

Mă voi lupta ca aceste lucruri să nu se mai repete și să intrăm în normalitate cât de curând posibil. Urmează schimbarea în bine a României. O vom face împreună.” a scris deputatul de Bistrița-Năsăud, cel mai tânăr coordonator de campanie pe care l-a avut PNL.

De altfel în județul pe care-l reprezintă în Parlament, Bistrița-Năsăud, PNL a avut al treilea scor la nivel național între filialele județene, de peste 38%.

Share.

About Author

Lasă un comentariu