Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Locul vacant al lui Dragnea de la Camera Deputaților ocupat tot de un PSD-ist. Cristina Iurisniți a comentat pe facebook rezultatul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tot PSD-ul conduce Camera Deputaților, după un vot și o negociere de culise, dar și un front comun făcut de PSD-ALDE, dar și ProRomânia, de o parte și opoziția reunită: PNL, USR și PMP de cealaltă parte.

Marcel Ciolacu, unul dintre marginalizații de la finalul epocii Dragnea a ajuns președinte, miercuri după un vot în plenul Camerei Deputaților.  Opoziția a reușit să se unească în jurul unui singur candidat, Raluca Turcanu, însă voturile deputaților puterii repliate au cântărit greu. ALDE-le s-a lăsat convins doar după negocieri purtate cu noul presedinte interimar Viorica Dăncilă, în condițiile în care Tăriceanu a fost deranjat de repunerea pe tapet a încuviințării urmăririi penale împotriva sa astăzi în comisia juridică a Camerei Deputaților.

Deputatul USR de Bistrița-Năsăud Cristina Iurișniți a comentat pe pagina sa de facebook desfășurarea votului: ”După ore de negocieri, PSD Alde -Pro România UDMR și-au dat mâna! Privilegiile sunt mai presus de lege, moralitate și mesajul prin vot al oamenilor din stradă! Votul s-a amânat cu 2h 30 tocmai pentru a controla Camera Deputaților fără emoții!” a scris Cristina Iurișniți pe pagina sa de socializare.

Share.

About Author

Lasă un comentariu