Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Robert Sighiartău : OUG-ul dat pentru președinții de CJ arată disperarea PSD. Chiar și așa îi vom bate la locale

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Secretarul general al PNL, deputatul de Bistrița-Năsăud Robert Sighiartău spune că noua încercare a PSD de a-și salva baronii din teritoriu, făcută sub forma unei ordonanțe de urgență care schimbă regulile alegerilor pentru președinții de Consilii Județene arată câ partidul de guvernare n-a înșeles nimic din votul de la europarlamentare.

Votul din 26 mai a fost prost înțeles de Dăncilă& Co. Exact acestă tipologie de politician este respinsă de societatea românească. Adică oameni care dețin controlul absolut într-un județ, oameni care împart fonduri după bunul  și plac  și își plasează clientela politică de partid pe posturi cheie, în funcție de interesele personale.” a comentat pe facebook Robert Sighiartău.

Deputatul Sighiartău spune și că OUG-ul, care schimbă regulile în timpul jocului  maschează disperarea PSD, partid aflat pe punctul de a pierde conducerea consiliilor județene. Chiar și așa Sighiartău care a condus campania partidului său la europarlamentare, este convins că PSD va pierde și alegerile locale: ”Îi vom învinge și la alegerile locale și vom administra județele corect și în interesul public”

Share.

About Author

Lasă un comentariu