Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Promoția cu numărul 10 a Scolii Postliceale Sanitare Henri Coandă a cântat astăzi Gaudeamus (VIDEO). Sală neîncăpătoare la ceremonia de absolvire a celor peste 100 de asistenți

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ceremonie de absolvire cu multă emoție, discursuri de mulțumire, flori și mai ales un jurământ a lui Hipocrate adaptat pentru asistenți, rostit de mai mult  de o sută de voci, astăzi la Henri Coandă Bistrița. Școala Postliceală pentru asistenți de medicină și farmacie a Fundației Henri Coandă, una dintre cele 50 de școli ale rețelei naționale,  a organizat în aula Extensiei UBB  a 10-a ceremonie de absolvire pentru promoțiile din Bistrița.

Au fost mai bine de 500 de oameni în sală: părinți, copii, familii, prieteni, care au trăit emoțiile absolvirii alături de cei 107 absolvenți ai promoției de anul acesta ( 82 ai profilului de asistenți de medicină generală și 25 ai profilului asistenți farmacie).

”Ne onorează faptul că aţi avut încredere în ceea ce înseamnă la nivel educaţional brandul Henri Coandă şi aţi ales să parcurgeţi aceşti trei ani înmânându-vă destinul sub bagheta dedicaţilor voştri profesori. Ei sunt sufletul ce animă această şcoală şi v-au fost alături în tot acest timp…Felicitări pentru măreaţa voastră realizare, pentru noul drum ce acum vi se deschide în faţă, şi anume acela de a profesa una dintre cele mai nobile meserii care stau în slujba omului, aceea de asistent medical. Suntem convinşi că oriunde veţi profesa, Dumnezeu vă va da înţelepciune şi dumneavoastră veţi fi conduşi de spiritul Şcolii Henri Coandă. Sincere felicitări şi succes în carieră”, le-a spus celor prezenți avocata Diana Morar, vicepreședintele Fundației  care patronează  cele 50 de scoli din reteaua națională ”Henri Coandă. (VIDEO)

 

De altfel în memoria  tatalui acesteia, Valeriu Bonca, fondatorul școlilor Henri Coandă,  participanții la ceremonia de absolvire au ținut un moment de reculegere.

Directorul Școlii Postliceale, profesorul Tudor Filip le-a spus noilor absolvenți că cea mai bună investiție pe care o pot face un om este cea în propria educație : ”ceea ce am investit în noi, în aptitudini, în cunoştinţe nu ne poate lua nimeni, niciodată…Cei care aţi ajuns aici aţi fost cei mai serioşi, mai sârguincioşi. Calea pe care aţi ales-o nu este una uşoară. Ei s-au angajat în slujba umanităţii. Asta înseamnă să fii asistent medical generalist sau de farmacie, să te dedici aproapelui tău, oamenilor din jurul nostru. Este un lucru măreţ, ale-a transmis absolvenților Filip Tudor. 

Share.

About Author

Lasă un comentariu