Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

S-a circulat pe un singur sens în Josenii Bârgăului pe DN 17 în această dimineață din cauza unui accident de circulație

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

În Josenii Bârgăului, pe DN 17 s-a circulat alternativ, pe un sens de mers,  sâmbătă dimineața, aproape două ore, după ce în urma unui accident provocat de un șofer pe șosea s-a prăbușit un stâlp de electricitat.

ISU Bistrița-Năsăud informează că în urma accidentului, șoferul mașinii care a intrat în stâlp a fost rănit ușor. Prăbușirea stâlpului a blocat însă circulația pe DN 17 și se așteaptă deocamdată finalizarea intervenției echipelor specializate de la Electrica pentru  degajarea stâlpului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița Năsăud, Crina Sârb informează că în urma accidentului produs la 10,50 traficul este dirijat de polițiștii rutieri pe un singur sens de mers. deocamdată intervenția este în curs de desfășurare.

În urma accidentului sute de gospodării au rămas fără energie electrică.

Polițiștii spun că autorul accidentului, un bărbat de 53 de ani din Mureșenii Bârgăului ar fi pirdut controlul mașinii sale, o autoutilitară, pe fondul neatenției în conducere. În urma accidentului nu au existat victime, iar șoferul nu consumase alcool, așa cum a indicat aparatul etilotest.

Circulația a fost restabilită în jurul orei 12,15, anunță IPJ.

Share.

About Author

Lasă un comentariu