Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Robert Sighiartău după moțiunea de cenzură: ”Agonia PSD-ALDE se prelungește câteva luni”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După ce moțiunea de cenzură a opoziției împotriva Guvernului Dăncilă a căzut marți  în Parlament cu 200 de voturi pentru față de  233 necesare, secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău crede că adevărata moțiunea de cenzură a trecut de fapt în 26 mai și că actuala coaliție de guvernare nu recunoaște de fapt votul românilor.

Nimeni nu mai susține acest guvern cu excepția unei majorități parlamentare, care și-a făcut un calcul politic pentru a supraviețui în perioada următoare. Orice om de bună-credință înțelege că acest guvern nu mai are legitimitate publică și că actuala putere compromite relansarea țării care poate fi realizată doar printr-o schimbare politică și un guvern nou care să recredibilizeze instituțiile statului și economia țării” a scris pe facebook Robet Sighiartău.

Deputatul liberal de Bistrița-Năsăud spune și că PSD-ALDE e în agonie și că membrii celor două partide ar fi abandonat salvarea partidelor și că vor lua măsuri doar pentru salvarea personală: ”Agonia PSD-ALDE se prelungește cu câteva luni de zile. E foarte clar că măsurile pe care le vor lua guvernanții vor viza salvarea lor personală, salvarea politică a celor două partide, interesul public fiind deja abandonat.”

Sighiartău susține că următoarea moțiune va fi depusă în toamnă: ”Următoarea moțiune va veni în această toamnă când votul românilor le va spune încă o dată că trebuie să plece de îndată. Partidul Național Liberal, ca lider al Opoziției, și-a făcut datoria. Vom continua să ne batem zi de zi ca să eliminăm relele provocate de această guvernare tot mai ruptă de voința românilor.” a mai spus Sighiartău.

Share.

About Author

Lasă un comentariu