Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Simionca la moțiune: ”PSD-iștii nu au învățat nimic după alegerile din 26 mai”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

PSD-iștii n-au învățat nimic din lecția alegerilor din 26 mai, crede deputatul PMP Ionuț Simionca la finalul dezbaterii și a votului moțiunii de cenzură de marți.

Simionca spune că cei de la PSD și-au schimbat stăpânul, dar nu și mentalitatea:  ”Am votat astăzi pentru demiterea Guvernului Dăncilă, un guvern care a demonstrat zilnic cât este de incompetent și cât de departe sunt acțiunile sale de ceea ce vor românii.
 Pesediștii nu au învățat nimic din ceea ce li s-a întâmplat la alegerile din 26 mai. Au schimbat stăpânul, dar mentalitatea a rămas aceeași: aruncă în stânga și-n dreapta cu funcții și bani din bugetul statului, arătând un dispreț total față de români”.

Simionca mai scrie că a votat, asemenea colegilor săi din PMP cu bilele la vedere, pentru maxima transparență?  ”La fel ca și colegii mei din PMP, am votat cu bilele la vedere pentru o Românie mai bună, pentru o guvernare care să țină cont de ceea ce vor românii.” a precizat deputatul PMP.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă a căzut astăzi cu 200 de voturi pentru, din 233 câte ar fi avut nevoie.

Share.

About Author

Lasă un comentariu