Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doina Pană audiată astăzi la DIICOT în dosarul presupusei otrăviri cu mercur

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul PSD Doina Pană a fost prezent astăzi la DIICOT pentru a fi audiată în dosarul în unei cercetări  cercetare in rem demarată după ce fostul ministru a făcut o plângere că ar fi fost intoxicată cu mercur.

Doina Pană a declarat la ieșirea din sediul DIICOT pentru Digi 24  că ancheta „s-a accelerat” însă nu a dorit să dea detalii pe motiv ca nu o poate face, fiind vorba de un dosar. Ulterior a spus pentru Antena 3 că a mai fost chemată pentru clarificări la DIICOT:
„Eu am fost de multe ori la DIICOT, cred că de 4-5 ori am fost. Mi-au dat și o copie după dosar, de câte ori au o nelămurire și vor să clarifice, mă invită. E absolut ceva firesc. (…) Vă pot spune cu certitudine că ancheta parcă s-a accelerat. (…) Imediat ce am făcut tratamentul de eliminare a mercurului și a scăzut sub doza de pericol, starea inimii a început să se îmbunătățească. La ora actuală mi-au dispărut toate modificările. Mi-am revenit nefăcând altceva decât eliminând mercurul. A fost o perioadă când mai mulți specialiști nu înțelegeau. Eu eram sub tratament și evoluția mea era tot mai proastă. (…) Și până la urmă m-au trimis la toxicologie și așa am aflat”, a declarat Doina Pană la Antena3.
Procurorii DIICOT efectuează cercetări in rem într-un dosar de constituire grup infracţional organizat şi tentativă de omor. În dosar au avut loc mai multe audieri. Cercetarea  s-a declanșat după plângerea depusă de fostul ministru la Poliție, instituție care a transmis-o însă la DIICOT.

Share.

About Author

Lasă un comentariu