Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Șirul accidentelor de tren din BN fără sfârșit: doi soți au pierit duminică în mașina lovită de trenul Iași-Timișora Regio în Nepos

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un cuplu din Livezile și-a găsit sfârșitul fulgerător duminică, după ce mașina condusă de bărbatul de 47 de ani a fost izbită în plin de trenul Iași-Timișoara la o trecere de cală ferată din Nepos. Ciudat este că șoferul a ignorat semnalele acustice și luminoae ale trecerii de nivel cu calea ferată, care erau activate la momentul impactului

Potrivit polițiștilor mașina a fost târătă 150 de metri pe calea ferată după impact, iar cei doi, soț-soție n-au avut nicio șansă. A fost nevoie de descarcerarea trupurilor celor doi, ambii aflați în stop cardiorespirator. Dacă în cazul bărbatului medicii au constatat leziuni incompatibile cu viața încă de la început, în cazul soției sale a continuat resuscitarea  aprope o oră,  fără șanse însă .

După accident trenul Timișoara -Iasi a rămas 70 de minute pe calea ferată, după care garnitura care a inregistrat avarii minore la locomotivă a repornit în cursă.

Numai anul acesta în Bistrița-Năsăud s-au înregistrat mai multe accidente, unele inclusiv la treceri de cale ferată nesemnalizate acustic și luminos. În aprilie 2019 un tir a fost lovit în plin de un tren la o trecere de cale ferată din Beclean. Practic si atunci soferul tirului a ignorat sau nu a auzit semnalele luminoase si acustice ale trecerii de cale ferată. 8 copii aflași ăn tren au avut bnevoie atunci de ingrijiri medicale.

Share.

About Author

Lasă un comentariu