Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

IML a confirmat că ADN-ul Alexandrei Măceșanu se găsea în cenușa descoperită într-un butoi din Casa Groazei

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Scenariul cel mai negru în cazul Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani răpită în urmă cu 10 zile și sechestrată s-a adeverit: fata a fost ucisă de răpitorul ei, așa cum acesta a și recunoscut. În cenușa și fragmentele osoase recuperate de anchetatori în prima zi a percheziției a fost descoperit ADN-ul Alexandrei.

Familia Alexandrei a fost anunțată în această seară de ministrul Justiției, Ana Birchal de rezultatul analizelor ADN. Vestea a dat-o Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei intr-o emisiune la Antena 3: ”Ministrul Justitiei l-a anuntat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e in acea cenusa. De aici incolo va incepe razbunarea pe care nu cred ca si-o doreste niciunul din cei care mi-au omorat nepoata”, a declarat unchiul Alexandrei, vineri seara,. Acesta a confirmat și pe pagina sa de facebook tragica veste: ” Alexandra este confirmată decedată de testele ADN. Minsitru Justiției l-a anunțat pe vărul meu. Am eșuat. nu am reușit să salvez viața acestui minunat copil. Dacă aș fi aflat mai devreme, măcar de la ora 21,00 joi.. ” a scris Alexandru Cumpănașu care a promis că va răscoli întregul sistemul responsabil de moartea Alexandrei.

Alexandra Măceșanu, o adolescentă de 15 ani din comuna Dobrosloveni a dispărut miercuri în drumul spre Caracal după ce a urcat la ocazie în mașina condusă de un individ de 66 de ani, Gheorghe Dincă, care practica transport ocazional. Joi dimineața copila a reușit să sune de mai multe ori la 112 de pe telefonul agresorului pentru a cere ajutor. Fata a amărturisit că este legată cu sârmă, a fost bătută și violată. Convorbirile date ulterior publicității cu dispecerul poliției și operatoarea 112 au revoltat o țară întreagă prin lipsa de suport emotional și empatie a acelora cărora Alexandra le-a cerut ajutorul. Gravele carențe de organizare a serviciului și lipsa de profesionalism a polițiștilor, dar și a procurorilor   a făcut ca aceștia sa alerge pe piste false și să nu ajungă să intre în locul în care era ținută Alexandra decât 19 ore mai târziu, si după ce câteva ore au ezitat să intre pe motiv că nu le permitea mandatul.

O altă tânără Luiza Melencu, de 19 ani, dintr-o altă comună din Olt ,dispărută încă din aprilie când a luat o mașină de ocazie condusă de același sinistru personaj ar fi avut aceeași soartă, uciderea ei fiind recunoscută de Gheorghe Dincă odată cu cea a Alexandrei. În cazul ei anchetatorii nu au încă probe fizice.

Share.

About Author

Lasă un comentariu