Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

USR Bistrița a declanșat competiția internă pentru găsirea unui candidat de primar. Pot participa și cei care nu sunt membri de partid

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

USR Bistrița anunță că a lansat cursa internă pentru desemnarea candidatului la funcția de primar al Municipiului Bistrița pentru alegerile din 2020.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de USR Bistrița, semnat de președintele municipal, Călin Stan,  competiția a fost declanșată în 5 august și este deschisă inclusiv celor care nu sunt încă membri ai Uniunii Salvați România:  ”Îl vom alege pe cel mai bun dintre cei mai buni, în urma unei competiții interne deschise ce va include și o serie de dezbateri publice în care bistrițenii vor avea șansa să îi cunoască pe candidați și să le adreseze întrebări. Procesul va fi unul transparent, în care vocea și votul fiecărui membru vor conta” promit useriștii bistrițeni. .

Ei au lansat și un mesaj pentru locuitorii orașului care împărtășesc principiile USR și care vor să schimbe în bine Bistrița: ”Dacă vă considerați un om care împărtășește valorile și principiile USR și vă doriți să schimbați orașul nostru în bine, veniți să participați la această competiție democratică, să deveniți membru USR Bistrița, să vă înscrieți în competiția internă devenind unul dintre candidații interni sau să-i susțineți pe candidații cei mai buni”.

Membrii USR Bistrița vorbesc și despre viziunea lor: o reconstrucție a clasei politice: ”Construirea unei noi clase politice, democratice, conduse de jos în sus, se face pas cu pas și ia timp. Până acum, echipa USR Bistrița a demonstrat că apară interesele și drepturile cetățenilor și că este pregătită să facă față provocărilor ridicându-se la un nivel înalt. Vă mulțumim pentru încredere, pentru susținere și pentru răbdare și vă invităm să deveniți membri sau simpatizanți.

”Vino alături de noi și poți fi chiar tu următorul primar al Bistriței alături de o echipă de oameni tineri, onești și competenți. Bistrița merită mai mult!” este mesajul transmis de USR Bistrița

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu