Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

USR și PLUS Bistrița-Năsăud își lansează astăzi campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Dan Barna

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul Cristina Iurișniția a anunțat într-un comunicat de presă că Alianța electorală USR-PLUS  va demara la Bistrița campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Dan Barna la președinția României.

Simbolic startul campaniei de strîngere de semnături se va da la ora 17,00 pe Pietonalul Bistriței, orașul în care la europarlamentare USR-PLUS s-a clasat pe locul al doilea și cel mai mare scor din județ.
Campania de strângere de semnături va debuta vineri, 9 august, ora 17.00, în zona Pietonalului Liviu Rebreanu continuând prin Parcul Municipal Bistrița, în prezența membrilor si simpatizanților USR și PLUS” scrie Cristina Iurișniți. Deputatul USR scrie și că alianța își propune să depășească 300 de mii de semnături în condițiile în care 200 000 este cifra necesară înscrierii candidatului, tocmai pentru a nu risca invalidarea, respectiv o eventuală blocare a candidatului USR-PLUS.
Campania de strângere de semnături  va fi una de  contact cu alegătorii, motiv pentru care cei din USR-PLUS promit că  vor fi foarte vizibili: ”Vom fi din nou în stradă să vorbim cu oamenii și să le demonstrăm că avem și puterea și energia să construim alături de ei România pe care o merităm.” mai scrie deputatul Cristina Iurișniți.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu