Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Simionca strânge semnături pentru Autostrada Nordului. Listele disponibile în 5 amplasamente din Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Parlamentarul PMP Ionuț Simionca a anunțat demararea unei campanii de strângere de semnături pentru susținerea construirii Autostrăzii Nordului, proiect care ar include și Centura Municipiului Bistrița.

Deputatul PMP, care este și inițiatorul unei legi pentru construirea Autostrăzii Nordului pe modelul deschis de legea pentru Autostrada Iași-Târgu Mureș va amplasa de  săptămâna viitoare cinci corturi amenajate pentru strângerea de semnături în mai multe amplasamente din Bistrița: ”Am inițiat proiectul de lege pentru aprobarea obiectivului de investiții „Autostrada Nordului” anul trecut. Acesta a fost aprobat, în martie 2019, de Senat și urmează dezbaterea, respectiv votul în Camera Deputaților. Autostrada Nordului va porni de la vama Petea, traversând apoi Satu Mare, Baia Mare, Dej, Bistrița, Vatra Dornei și se va opri la Suceava. În plus, Autostrada Nordului include și Centura Municipiului Bistrița, un proiect început în 2010 care nu s-a concretizat până azi. Sunt peste 2 milioane și jumătate de cetățeni în Ardeal și din Moldova pe care noi vrem să-i conectăm cu Occidentul, să poată să ajungă mai repede în Ungaria, în Austria, în Germania” scrie deputatul într-o postare pe facebook.

Parlamentarul este convins că susținerea printr-un număr cât mai mare de semnături a proiectului va face ca odată cu adoptarea acestuia în Legislativ Guvernele Românei, indiferent de coloratură politică să se simtă obligate să îl pună în practică:  ”Vă asigur că nicio putere politică nu poate ignora voința poporului. Am inițiat această campanie de strângere de semnături pentru a le demonstra colegilor mei deputați din toate partidele că bistrițenii sunt determinați să aibă șosea de centură și conexiuni mai rapide cu Occidentul. Vă aștept să semnați pentru susținerea Autostrăzii Nordului!” mai spune Ionuț Simionca. El a transmis și locațiile pentru care a cerut autorizare de amplasare de corturi și unde vor putea fi găsite listele cu semnături:

1. Bulevardul Independenței – platou Biserica „Sfânta Ana” – zona Big
2. Bulevardul Decebal, intersecția cu strada Crinilor
3. Bulevardul Decebal, colț cu strada Gării
4. Strada Liviu Rebreanu, colț cu strada Constantin Romnu Vivu
5. Strada Calea Moldovei, nr. 15C

Share.

About Author

Lasă un comentariu