Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tinere din București sechestrate la Bistrița pentru prostituție. Proxeneții au fost prinși în trafic

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O mamă  care a telefonat ieri la 112 pentru a sesiza că fata ei, o bucureșteancă de 28 de ani, e sechestrată într-un hotel din Bistrița, i-a pus pe jar pe polițiștii care au descins imediat la hotelul în cauză.

Polițiștii de la Ordine Publică au găsit nu doar tânăra pentru care s-a făcut sesizarea ci, în aceeași cameră alte trei tinere, pe care le-au condus la sediul IPJ  pentru lămurirea situației. Ce a  urmat în continuare pare desprins dintr-un film de acțiune: echipa de criminaliști constituită ad-hoc le-a luat urma celor care erau, după toate probabilitățile   o rețea de proxeneți. I-au identificat într-o masină în traficul din Bistrița: e vorba de 4 bărbați.  

Trei dintre ei, toți bucureșteni, bănuiți de lipsire de libertate și proxenetism, au fost reținuți pentru 24 de ore la Bistrița și vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, precizează un comunicat al IPJ . Polițiștii cred că cei trei,  cu vârste cuprinse între 19-29 de ani, ar fi implicați în comiterea unor acte de proxenetism, ocazie cu care ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției, de către cele patru tinere, într-un hotel din Bistrița. Tânăra de 28 de ani pentru care s-a cerut ajutor la 112  ar fi fost sechestrată de doi dintre bucureșteni și obligată să practice prostituția, au constatat polițiștii.

UPDATE: Magistrații de drepturi și libertăți de la Judecătoria Bistrița au acordat duminică  mandat de arest pentru cei trei suspecți de proxenetism pentru 30 de zile. Toți trei au contestat decizia atât fiecare îndividual cât și printr-o contestație comună depusă în 12 august.    Vezi decizia instanței pe portalul Judecătoriei: http://portal.just.ro/190/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=19000000000173654&id_inst=190

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu