Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Diana Morar: ”Gaura neagră numită Wonderland e ilustrativă pentru administrația pesedistă a orașului”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bistrița se confruntă cu o situație paradoxală-spun liberalii: pe de o parte se pompează sume uriașe în zone de agrement cu funcționalitate limitată, cum este Wonderland, dar bistrițenii nu au alternative  de petrecere a timpului liber.

Consilierul local liberal Diana Morar a atras din nou  atenția într-o conferință de presă asupra investițiilor dezastruoase din această zonă a administrației PSD, dar și a modului în care le gestionează, cu apropiați cărora le încredințează lucrări. Consilierul spune că Wonderland este ilustrativ pentru asemenea practici : ”Într-un oraș în care posibilitățile de agrement rămân limitate investițiile dezastruoase de pe zona de agrement investiții gestionate de Primăria Bistrița. Spre exemplu, Parcul de aventură din Wonderland reprezintă un mod perfect de a ilustra administrația PSD. Exact acum un an viceprimarul Niculae s-a lăudat că va realiza o ancoră de vară și au alocat bani de la bugetul local pentru un parc de aventură pe care l-au construit prietenii consilierului Bogdan Miholca. S-au cheltuit 20.000 de euro și a fost un fiasco previzibil iar la această oră avem un telescaun care funcționează câteva ore în weekend pentru câțiva copii care aleg să meargă în Parcul de Aventură! .

Cu toți banii pompați în proiecte aventuroase financiar  bistrițenii rămân cu posibilități limitate de petrecere a timpului liber, constată consilierul PNL: ”În ce privește agrementul vedem că administrația PSD nu a reușit să ofere alternative. Parcul Municipal e aglomerat în weekend, ștrandul Codrișor la fel iar școlile publice și-au pus lacăt pe terenurile de sport. Bistrițenii nu prea au alternative pentru petrecerea timpului liber. În tot acest timp, Primăria Bistria investește orbește în gaura neagră numită pârtia de schi din Wonderland. Întreținerea acestui Parc de Aventură costă zeci de mii de lei, dacă ar fi să calculăm salariile celor responsabili cu administrarea echipamentelor, angajați care vara taie frunze la câini și  de fiecare dată, iarna îi ia prin surprindere. Nu ar fi nicio problemă dacă în Wonderland ar fi o zonă de agrement, cu drum asfaltat, cu terase, cu bazine de înot, exact ce a promis Ovidiu Crețu acum 11 ani! Să nu uităm că pentru aceste promisiuni a fost ales primar și după trei mandate împreună cu consilierii PSD a reușit să realizeze o pârtie de schi și astfel Bistrița a ajuns celebră la toate jurnalele de știri. După cum știți, din bugetul local s-au alocat aproape patru milioane de lei pentru continuare investiții la pârtia de schi. În Wonderland continuă investițiile cu pompe, cu un skilift și cu generatoare de zăpadă. Pe timp de vară, primarul a promis un roller-coaster, o instalație de vară rămasă la stadiul de promisiune fără finanțare. 

Diana Morar a remarcat și că pe la nivelul investițiilor în general administrația Crețu e foarte departe de promisiunile făcute la preluarea acestui mandat: ”În ce privește lucrările importante , PSD nu a reușit nici măcar să înceapă ce au promis în 2016!…Ne aflăm în luna iulie și s-au realizat doar 5% din previziunile secțiunii de dezvoltare și cel mai probabil vor aștepta campania electorală pentru a începe șantierele pe care le vor termina în următorul cincinal.” a constat consilierul liberal.

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Un vechi proverb spune ca “inteleptul invata din greselile altora, desteptul invata din greselile proprii, iar prostul nu invata niciodata.” Dupa esecul cu pârtia de ski „Cocos”, la cea mai joasă altitudine din tară, care a inghitit o cărută de bani din imprumuturi bancare, primarul Cretu nu a invatat nimic. A continuat sa investească intr-un proiect sortit esecului, precum parcul de aventură, fără să facă un studiu de fezabilitate. Acum constată că Parcul de aventură din Unirea nu are clienți. Dezavantajul parcului de aventură din Unirea este departarea de oras . Dacă primarul ar fi avut mai multă minte, un astfel de parc de aventură putea fi făcut cu mai mult folos in Pădurea Codrisor unde oamenii ajung cu usurintă pe jos.

Lasă un comentariu