Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Accident teribil în zona Dedeman: un tânăr de 20 ani a intrat cu mașina direct în stâlpul pasarelei. Același în care și-au găsit sfârșitul alți doi șoferi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr de 20 de ani a pierit în această dimineață după ora 3 într-un violent accident produs sub pasarela de cale ferată de la Dedeman, după ce autoturismul său s-a izbit de unul din stâlpii pasarelei. Polițiștii spun că nici n-au existat urme de frânare, iar mașina rula cu viteză excesivă.

În urma impactului frontal a mașinii cu stâlpul pasarelei tânărul a fost aruncat în exteriorul acesteia, acolo unde a fost și găsit decedat de echipajul de la SMURD. Medicii de pe ambulanță i-au declarat decesul după ce au constatat că leziunile acestuia erau incompatibile cu viața.

Același stâlp, trei victime

Accidentul din dimineața zilei de 17 august este  al treilea eveniment rutier din același perimetru în care-și găsesc sfârșitul șoferi solitari, în circumstanțe oarecum asemănătoare. De altfel în zona există o cruce în memoria tânărului inginer auto Andrei Pintican, care a murit în decembrie, după ce mașina sa s-a izbit de piciorul pasarelei. În aprilie anul acesta un bărbat de 55 de ani și-a găsit sfârșitul , în circumstanțe asemănătoare, în același loc.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu