Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Robert Sighiartău despre criza politică: ”situația e volatilă, toate opțiunile sunt pe masă”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Partidul Național Liberal va începe demersurile pentru depunerea moțiunii de cenzură după începerea sesiunii parlamentare, a anunțat  Ludovic Orban, în contextul scandalului dintre PSD – ALDE și iesirea de la guvernare a partidului lui Călin Popescu Tăriceanu.

Secretarul general Robert Sighiartău nu poate preciza o dată pentru depunerea  moțiunii de cenzură pentru că e nevoie în primul rând de strângerea de semnături suficiente  și în al doilea rând de o analiză a situației politice actuale pe care a caracterizat-o drept extrem de volatilă: trebuie să știm ce va face Victor Ponta, în care este greu să ai încredere, vedeți ce jocuri face.

Întrebat de Bistrița Express dacă vor accepta și semnăturile celor de la ALDE pe moțiunea de cenzură, mai alesc că Tăriceanu a declarat ieri că ar vota o moțiune împotriva Guvernului Dăncilă, Robert Sighiartău a spus că orice parlamentar poate semna moțiunea de cenzură a PNL-ului. Întrebat ce soluție întrevede în caz că moțiunea va trece, Robert Sighiartău a evitat să facă predicții : ” toate opțiunile sunt pe masă. Însă avem alegeri prezidențiale și asta complică cumva lucrurile” a mai spus Sighiartău. El exclude însă un scenariu cu alegeri anticipate pentru că nu este credibilă varianta unor parlamentari care să voteze dizolvarea Parlamentului în condițiile în care știu că nu vor mai prinde un alt mandat.

Share.

About Author

Lasă un comentariu