Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrițeanul din conducerea Minsterului Agriculturii a demisionat ieri odată cu miniștrii ALDE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Secretarul de stat din MADR Sorin Roșu Mareș și-a anunțat demisia pe facebook aseară în aceeași zi cu plecarea din guvern a trei din cei patru ministri ai ALDE și ieșirea de la guvernarea a partidului.

Sorin Roșu Mareș și-a făcut fotografii cu ministrul Petru Daea, cu ceilalți secretari de stat pe care le-a postat pe facebook  și și-au mulțumit reciproc pentru colaborare. Sorin Roșu Mareș a scris pe post de epilog pe pagina de socializare: ”Final de etapă! O etapă extraordinară, solicitantă dar în același timp plăcută. Am învățat multe, am dat tot ce am putut să dau, am colaborat în modul cel mai deschis cu toată lumea și am pus umărul la reușitele ministerului. 
Azi mi-am depus demisia din funcția de secretar de stat în cadrul MADR, în urma deciziei partidului de a ieși de la guvernare.
Mulțumesc ministrului Petre Daea si echipei de la MADR pentru suportul pe care mi l-au dat în această perioadă !” Secretarul de stat demisionar solidar cu ALDE i-a mai mulțumit și conducerii partidului său: ”Mulțumesc ALDE pentru sprijinul si nominalizarea în această funcție importantă din cadrul statului român !
Mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine !”.

Sorin Roșu Mareș a fost numit în conducerea MADR în aprilie 2017 din funcția de director la AFIR Bistrița-Năsăud, instiuție unde, probabil că intenționează să se întoarcă.

Ieșirea de la guvernare a ALDE a fost anunțată în urmă cu două zile de președintele partidului Călin Popescu Tăriceanu, iar marți în ședințade guvern și-au anunțat demisiile trei din patru ministri ALDE din cabinetul Dăncilă. Excepția a fost Ramona Mănescu, ministru de externe, care a preferat să-și dea demisia din ALDE și să rămână în Guvernul în care intrase de puțină vreme.

Share.

About Author

Lasă un comentariu