Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ironii din PMP la adresa alianței locale PSD-ALDE, supraviețuitoarea divorțului de la centru: ”e mai vioaie decât oricând”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După anunțul președintelui PSD Radu Moldovan că la nivelul județului alianța cu ALDE rămâne neclintită,  deputatul PMP Ionuț Simionca a făcut glume pe facebook pe seama întregii situații. ,„Adio, dar rămân cu tine! . „Nici nu s-a uscat bine cerneala pe demisiile miniștrilor ALDE din Guvernul Dăncilă când am aflat că, în Bistrița-Năsăud, alianța dintre PSD și ALDE e mai vioaie ca oricând”, remarcă Simionca parafrazând titlul unei celere comedii hollywoodiene.

Simionca remarcă și  ruptura dintre gesturile teatrale ale liderilor de la centru și cele nu mai puțin  teatrale, dar complet opuse ca intenție ale reprezentanților din Bistrița-Năsăud ale celor două partide: „Viorica Dăncilă se plânge, la București, că fostul ei aliat, Călin Popescu Tăriceanu, i-a șubrezit, prin trădare, fotoliul de prim-ministru. În același timp, la Bistrița, Radu Moldovan ne asigură că urăște trădarea, dar îi iubește pe trădători. El a anunțat că a discutat cu liderii locali ai ALDE şi s-a luat “decizia unanimă” de a continua colaborarea. Drept consecință, niciun membru ALDE nu va fi exclus din structurile administrative județene”, explică parlamentarul PMP.

Duplicitate a la Moldovan

„Până unde poate să meargă duplicitatea celor de la PSD și ALDE, care au nenorocit în ultimii ani România?”, se întreabă Ionuț Simionca făcând trimitere la declarațiile șefului PSD Bistrița-Năsăud din ședința de Consiliu Județean de miercuri când acesta făcea pe neștiutorul atunci când evoca ieșirea ALDE de la guvernare. Reamintim că Radu Moldovan a declarat miercuri că nu știe exact ce s-a întâmplat la centru, însă a convenit cu președintele interimar Monița dar și cu vicele de la Consiliul Județean, Țintean, fostul lider ALDE să continue ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat:   ”Deciziile unanime ale noastre sunt să continuăm colaborarea noastră”.

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu