Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Seria neagra a accidentelor de tractor de neoprit: un alt bărbat a murit astăzi după ce a căzut dintr-un utilaj agricol

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Accidentul s-a petrecut în curtea unei locuințe din Tureac luni seara, în momentul în care un bărbat de 59 de ani care conducea un tractor  cu remorcă a încercat întoarcerea utilajului. În timpul manevrei de întoarcere cu spatele a tractorului un alt bărbat, de 59 de ani, aflat în remorcă, s-a dezechilibrat și a căzut, fiind accidentat de utilaj.

Potrivit ISU echipajul SMURD trimis de la Prundu Bârgăului a găsit victima în stop cardiorespirator, iar manevrele de resuscitare aplicate imediat s-au dovedit inutile, fiind declarat decesul bărbatului.

Șoferul tractorului era băut, cu o alcoolemie de 0,32mg/l în aerul expirat, a comunicat Biroul de presă al IPJ, care a anunțat deschiderea unui dosar penal pentru elucidarea împrejurărilor tragicului accident.

Accidentele în care sunt implicate tractoare au frecvență îngrijorătoare în Bistrița-Năsăud. Săptămâna trecută un băiețel de 9 ani a fost transportat cu un elicopter SMURD la Târgu Mureș după ce un tractor manevrat de un apropiat s-a prabușit peste el. Cel puțin trei oameni au mai pierit anul aceasta în județ, începând din primăvară, în accidente în care au fost implicate tractoare.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu