Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dan Barna, candidatul la prezidențiale al USR-PLUS e așteptat joi la Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele USR Dan Barna este așteptat joi, 5 septembrie, la Bistrița, într-o nouă etapă a caravanei de strângere de semnături pentru candidatura sa la președinția României, în calitate de candidat al Alianței USR-PLUS.

Programul lui Dan Barna și a celor care-l însoțesc va include de dimineață întâlniri cu locuitorii din Bistrița și Năsăud, în piețe, dar și pe străzile celor două orașe, precum și o conferință de presă. Caravana de la Bistrița se va încheia în jurul orelor 16,00 pentru că la 19,00 Dan Barna este așteptat la Cluj, la Monumentul Memorandiștilor, unde are o altă acțiune anunțată pe pagina sa de socializare.

Liderul USR  a mai fost prezent  la Bistrița și în mai 2019, în timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare, când s-a declarat surprins și impresionat de reacțiile locuitorilor orașului: Ori am nimerit în cel mai amabil oraş din România, ori într-adevăr, aici în Bistriţa, oamenii vor schimbare, oamenii s-au săturat de hoţie, oamenii vor să se întoarcă tinerii din ţară,”  spunea la vremea respectivă Dan Barna într-o conferință de presă .

Share.

About Author

Lasă un comentariu