Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Căutări declanșate la miezul nopții pentru găsirea unui șofer accidentat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiști, jandarmi și pompieri au căutat timp de mai multe ore, noaptea trecută, pe traseul Bistrița-Orheiul Bistriței  un bărbat despre care știau că a suferit un accident de mașină și nu poate preciza unde se află.

Alerta a fost declanșată după ce o tânără a anunțat poliția că unchiul acesteia, un bărbat de 58 de ani din Jelna a sunat-o că s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea și că nu recunoaște zona în care află. Tânăra le-a mai spus polițiștilor și că încercările familiei de a-l suna pe același telefon au eșuatpentru că acesta nu mai răspundea apelurilor.

Căutările au fost declanșate la ora  22,30 pe ruta indicată de familie, iar în sprijinul polițiștilor au sosit, la solicitarea IPJ și efective ISU și de la Jandarmerie, precizează un comunicat de presă al IPJ BN.

Bărbatul a fost găsit abia în jurul orei 1,00 în comuna Cetate, teafăr, de polițiști de la secția rurală1 Bistrița . El le-ar fi explicat acestora că i s-a făcut rău în timp ce era la volan, a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat într-un șanț iar la scurtă vreme după accident ar fi leșinat.

Share.

About Author

Lasă un comentariu