Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cinci bistrițeni au trecut examenul național de intrare în avocatură. Unul e consilier parlamentar, un altul a fost consilier local

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cinci din opt concurenți la examenul național de Admitere în Avocatură înscriși pe listele Baroului Bistrița-Năsăud au reușit să treacă de probele concursului și au devenit avocați stagiari.

Rezultatele concursului desfășurat la București și cu o complexitate și dificultate comprabilă cu cel de admitere în Magistratură au fost afișate în 7 septembrie. Printre cei admiși în actuala sesiune se numără Alexandru Vintilă, consilier parlamentar la Cabinetul deputatului Cristina Iurișniți și a fost reprezentant al USR în  Biroul Electoral Județean la ultimele alegeri dar și la referenduum. Vintilă e absolvent al Facultății de Drept a Universității Babeș Bolyai Cluj Napoca și provine dintr-o familie de avocați.Tot avocat stagiar a devenit și Adriana Ioana Cindrea, practician în insolvență, fost consilier local în 2016 din partea PER , după ce acest partid și-a înlocuit trei dintre consilierii locali în ultimul an de mandat.

Pe lista noilor avocați stagiari mai figurează după noul concurs național și Diana Ioan Badiu precum și alți doi absolvenți de Știința Juridice, care au preferat să uzeze de dreptul de a candida sub un cod și de a nu li se dezvălui numele.

Foto: arhiva

Share.

About Author

Lasă un comentariu