Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

A fost duminica accidentelor cu victime-motocicliști.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Două accidente înregistrate în Bistrița-Năsăud, unul în Galații Bistriței, celălalt la câteva ore mai târziu, în Cireșoaia, comuna Braniștea, au avut drept victime motocicliști sau pasageri ai acestora.

În primul caz, un accident produs, în jurul orelor amiezii în Galații Bistriței, victima a fost o femeie de 46 de ani aflată pe motocicleta, în partea din spate. Vinovat de accident este, potrivit primelor informații ale IPJ, un șofer de 68 de ani din localitate care a schimbat direcția de mers fără să se asigure și a dat cu mașina peste motocicleta care circula regulamentar din sens opus. Pe lângă neatenție la volan șoferul va avea probleme și din pricina alcoolemiei, 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și motociclistul un bărbat de 51 de ani, a suflat în aparatul etilotest, care a indicat însă că nu consumase alcool.

Victima accidentului s-a ales cu un traumatism cranio cerebral și a fost transportată la Spitalul de Urgență pentru investigații medicale suplimentare.

La accidentul de la Cireșoaia a fost solicitat elicopterul SMURD

Un tânăr de 26 de ani s-a accidentat singur în Cireșoaia, după ce a pierdut duminică după amiaza controlul unui moped pe DJ 172 K, s-a dezechilibrat și s-a accidentat. Accidentul a fost unul sever, tânărul fiind găsit înconștient de paramedicii de la SMURD. De altfel ISU a solicitat un elicopter chiar la Cireșoaia pentru a-l transporta la un spital de urgență specializat în asemenea traume. Polițiștii spun că tânărul, care a fost victima proprii imprudențe nu avea permis de șofer pentru nicio categorie.

Share.

About Author

Lasă un comentariu