Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrițeanul Sorin Roșu Mareș n-a rezistat nici 2 săptămâni în afara Guvernului. Dăncilă l-a numit iar secretar de stat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Secretarul de stat de la ALDE, Sorin Roșu Mareș e back-in-bussines la MADR, după ce acum două săptămâni părăsea ministerul prin demisie odată cu ieșirea partidului său de la guvernare.

Ordinul numirii în aceeași funcție a lui Sorin Roșu Mareș a fost publicat astăzi în Monitorul Oficial și este semnat de premierul.Viorica Dăncilă. La pachet cu bistrițeanul au revenit la sentimente mai bune față de PSD și de guvernare pe modelul Grațielei Gavrilescu și a lui Meleșcanu  alți doi secretari de stat de la ALDE, numiți și ei înapoi pe funcții: Ioana Ciupe Gudiu la Ministerul Muncii și  și Dumitru Enache de la Agenția Ariilor Protejate. Potrivit știripesurse.ro cei trei ar fi revenit pe funcții la invitația directă a Vioricăi Dăncilă, pornită într-o adevărată campanie de recuperare a foștilor membri ai Guvernului ieșiți de la Guvernare după decizia ALDE.

Sorin Roșu Mareș, fost director la AFIR Bistrița-Năsăud n-arezistat în afara Guvernului decât 12 zile. În 27 august el își lua adio de la foștii colegi de la MADR și mai ales de la ministrul Petru Daea, iar momentul  a fost imortalizat pe pagina personală de facebook, acolo  unde a postat fotografii și mesaje duioase în care scria că e final de etapă și mulțumea tuturor, inclusiv conducerii ALDE că l-a numit în funcție (vezi foto)

Share.

About Author

Lasă un comentariu