Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Consilierul județean Florin Moldovan revine cu noi dezvăluiri în cazul fratelui președintelui CJ: mașini cu dotări speciale pentru uzul acestuia

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Consilierul județean liberal Florin Moldovan a dezvăluit miercuri într-o conferință de presă că Aquabis SA, compania de apă și canal controlată în procent de 80 % de Consiliul Județean  se pregătește să achiziționeze trei autoutilitare, de ultimă generație. Și nu orice autoutilitare, ci tocmai unele cu  dotări speciale, de lux, toate cu dedicație pentru managementul companiei și mai ales pentru fratele președintelui Consiliului Județean, proaspăt instalat director general adjunct la Aquabis.

Liberalul spune că vehiculelele pentru care s-au solicitat  oferte pe  SEAP trebuie să aibă printre multele specificații torpedou refrigerat, sistem multimedia cu ecran tactil, volan si schimbător de viteze în piele, nenumărate ornamente cromate și alte elemente de design de lux și obligatoriu de culoarea negru metalizat. ”  Uitându-ne mai atent pe caietul de sarcini a celor  trei autoutilitare, care nu pot depăși100 de mii de euro fără TVA, se poate bine vedea că nu sunt pentru cei care muncesc în Aquabis ci pentru unii foarte tineri puși în funcții. De la torpedeou refrigerat, tocmai ca domnul director Macarie să-și poată  ține apa la rece, să nu cumva să se se încălzească, până la conector usb, sistem handsfree, ca domnul director să poată vorbi la telefon în timp ce conduce,  grilă frontală mtalizată, să avem prestanță….”.  Florin Moldovan a reamintit situația de la LDP, firma de drumuri și poduri a Consiliului Județean, pusă pe butuci de managementul de proastă calitate, girat politic: ”De ce fac această remarcă? Tocmai pentru că știm cu toții de LDP și de sistemul foarte prost promovat acolo, care i- a dus în prăpastie. Firma care ar putea sa fie nr 1 in judetul asta a ajuns falimentară..Toate promovările de genul acesta sunt defectuoase și trag un semnal de alarmă foarte ferm și sper ca dl Radu Moldovan să înțeleagă că nu se mai poate așa. Atunci când Aquabis va ajunge în aceeași situație ca și LDP-ul va fi prea târziu să mai facem așa ceva…” a mai avertizat tânărul liberal. Consilierul județean i-a cerutt din nou președintelui Consiliului Județean Radu Moldovan, după ce a făcut-o inclusiv în plenul CJ,  să-i ceară fratelui său să demisioneze din conducerea Aquabis, postul călduț, pentru care spune liberalul, nu-l recomandă nici pregătirea profesională și nici rezultatele din postul de la Căile Ferate Române(nota red . unde a fost director general grație influenței fratelui său,îndepărtat după un an, după care a ocupat o vreme diverse posturi de conducere dar și de membru în AGA Metrorex dar și la o altă companie feroviară de stat)

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu