Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

(P) Medalia de aur pentru SAUVIGNON BLANC 2018 de la Crama Valea Ascunsa

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Unul dintre vinurile Cramei Valea Ascunsă Teaca,  “SAUVIGNON BLANC – 2018”  a fost de două ori laureat anul acesta cu  două  premii importante pentru industria vinului din România.

Este vorba în primul rând de premiul şi diploma:“REGIZOR AL VINULUI: SAUVIGNON BLANC 2018” CRAMA Valea Ascunsă  – 2019 la concursul naţional “POVEŞTI CU VINURI ROMÂNEŞTI EDIŢIA IV-a, 2019” concurs realizat cu sprijinul Asociaţiei Degustătorilor De Vinuri Autorizaţi Din România.

O a doua distincție a Savignon-ului Blanc -2018  primită anul acesta este Premiu Naţional De Excelenţă şi MEDALIA DE AUR: “VINUL.RO: SAUVIGNON BLANC 2018” CRAMA Valea Ascunsă – 2019 în cadrul premierilor GastroArt.

Cramă de familie, dotată la cele mai înalte standarde de tehnologie

”Îngrijim 20 de hectare de viţă de vie, adică 93.330 de viţe, îmbăiate în câteva mii de ore de soare pe an, renăscute pe dealurile din Ascunsa, Teaca, Bistriţa-Năsăud. Pe de altă parte, suntem o cramă de familie, dotată la cele mai înalte standarde de tehnologie, cu o capacitate de producţie de 100.000 de litri pe an. Lucrăm minuţios, atent, cu drag şi bucurie, ardeleneşte dacă vreţi, ca să “distilăm” nectarul viu născut de viţele noastre. Vă invităm să ne cunoaşteţi în fiecare sticlă de Fetească albă, Fetească regală, Chardonnay, Sauvignon blanc şi Fetească neagră. Vinurile noastre sunt produse şi îmbuteliate de crama Valea Ascunsă – vin de Teaca” spun administratorii Cramei Valea Ascunsă.

Valea Ascunsă a participat în cadrul celui mai mare festival de Wine & Street Food organizat la Palatul Parlamentului la data de 27 septembrie 2019 în Bucureşti câştigând MEDALIA DE AUR în cadrul acestuia, tot in cadrul festivalului sus menţionat s-au oferit 6 Mari Medalii de Aur, 35 de Medalii de Aur şi 16 Medalii de Argint ce au fost acordate vinurilor românești în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă Vinul.ro & GastroArt, peste 150 de invitaţi au fost alături de noi într-o seară festivă atât pentru lumea vinului, cât şi pentru cei din domeniul gastronomiei. În afară de vinuri, au fost acordate distincții și pentru bucătari, scriitori, edituri, restaurante și alte companii cu rezultate deosebite în sfera gastronomiei. Întregul eveniment a avut loc în legătură cu prima sărbătorire oficială a Zilei naționale a gastronomiei și vinurilor din România, legiferată ca urmare a unor demersuri inițiate în 2017 de către GastroArt.ro, Vinul.ro și Chef Nico Lontras, prin organizarea primului Congres despre gastronomia și vinurile de la noi din țară.

 

Share.

Lasă un comentariu