Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Accident tragic cu ATV-ul în Lechința: victima s-a izbit de un cap de pod

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat de 63 de ani a murit, dramatic, joi seara după ce ATV-ul pe care-l conducea s-a izbit de un cap de pod și s-a răsturnat.

Accidentul s-a produs în comuna Lechința, chiar în centrul localității  Siniacob aproape de orele 21,00. Polițiștii spun că accidentul s-a produs, cel mai probabil, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile drumului. A fost de ajuns o fracțiune de secundă pentru ca omul să nu mai poată redresa ATV-ul , să lovească un cap de pod și să se răstoarne.

Deși echipajul SMURD Din Lechința a intervenit imediat și au încercat să-l resusciteze, trupul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul echipajului de terapie intensivă mobilă a fost nevoit să-i declare decesul la locul accidentului

 

afirmatuv victima inconstienta, s-a rasturnat cu un ATV, in loc. Siniacob, în centru. Intervin: 1 EPA Lechinta. + 1 TIM – ISU BN

Marius Rus Isu: Din ultimele informații, victima este în stop cardiorespirator, echipajul de prim ajutor SMURD de la Punctul de Lucru Lechința aplica protocolul de resuscitare.

[21:23, 17.10.2019] Marius Rus Isu: Din pacate, În ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului (aproximativ 63 de ani) nu a răspuns manevrelor protocolului de resuscitare, astfel că medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul accidentului.

in această seară, pe raza comunei Lechința, a avut loc un accident în urma căruia, din păcate, un bărbat și-a pierdut

Share.

About Author

Lasă un comentariu