Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Mircea Diaconu și-a anunțat campanie la Năsăud în zi de târg. Cei din ALDE i-au anunțat prezența

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Independentul Mircea Diaconu și-a anunțat prezența în județ în ultima zi din octombrie, când intenționează să aibă câteva ore de campanie în Năsăud.

Cei care au făcut anunțul sunt reprezentanții ALDE Bistrița-Năsăud, partid care alături de Pro România și-au manifestat oficial susținerea față de actorul, fost europarlamentar. Biroul de presă al Filialei ALDE Bistrița-Năsăud transmite că că Mircea Diaconu le-a comunicat că va fi prezent joi, 31 octombrie 2019, ora 12:00, în parcul orășenesc din fața Primăria Năsăud, pentru întâlnire cu cetățenii și pentru ”a răspunde la eventualele întrebări”.

Scârțâie rău  coaliția ALDE-ProRomânia pentru Diaconu

Nu e clar în acest moment cât și cum mai este susținut Mircea Diaconu de cele două partide, ALDE și Pro-România care inițial  și-au făcut inclusiv o alianță electorală pentru susținerea acestuia. Între timp relațiile dintre cele două partide s-au răcit, după ce ALDE a anunțat susținerea pentru votarea Guvernului Ludovic Orban, iar Pro-România a declarat prin vocea lui Victor Ponta că nu-l votează, ba i-a acuzat pe cei din ALDE de pactizare cu Iohannis. Varujan Vosganian, fostul purtător de cuvânt al ALDE l-a acuzat în schimb pe Ponta că face jocul Vioricăi Dăncilă. Cert este că Mircea Diaconu menționează doar pe cei din ALDE în luările sale de poziție în vizitele sale electorale. Potrivit PS News, recent la Reșița Diaconu a vorbit doar despre ALDE, atunci când a fost întrebat despre sprijinul logistic, dar nu a suflat o vorbă despre susținerea celor din Pro România.

Tot în 31 octombrie este anunțată vizita în județ a unui candidat la alegerile prezidențiale, Dan Barna președintele USR, a cărui staff viza vizite la Năsăud și Beclean Până ora redactării acestui material nu se cunoaște încă programul lui Barna în județ și nici dacă acesta va ajunge joi în Bistrița-Năsăud sau va veni într-o altă zi.

 

Foto: Antena3

Share.

About Author

Lasă un comentariu