Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Prim-vicepreședintele PNL Stelian Dolha: PSD-iștii mint cu nerușinare că liberalii vin și taie investițiile. Mesaj pentru președintele PSD

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Stelian Dolha, prim-vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud a ținut să demonteze o minciună pe care PSD-ul local ar arunca-o în spațiul public, dar mai ales în discuțiile pe care reprezentanții acestui partid le au cu locuitorii județului, că liberalii vor tăia investițiile odată cu venirea la putere.

Stelian Dolha a vorbit și despre manipularea constantă în legătură cu investițiile dusă de PSD: ”Minciuna asta ordinară e venită de la un partid care a avut totul la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud şi totul la nivel naţional. Eu le spun că singurul lucru pe care l-au făcut, în toată perioada asta, e că ne-au minţit şi i-au minţit chiar şi pe alegătorii lor. Cum poţi să vii să spui că ai atras fonduri europene de 200.000 euro pe apă şi canal, investiţii pe care le ai doar pe hârtie, mai mult ai doar un aviz de mediu şi nimic mai mult. Nu sunt banii voştri, banii aceştia nu mai există?”.

Liderul PNL le-a dat asigurări locuitorilor județului că liberalii nu se vor atinge de investiții, ci le vor prioritiza, așa cum nici nu vor folosi de practicile guvernărilor PSD de a se folosi de primari: ”Ca să-i liniştim pe bistriţeni, le spunem să stea liniştiţi pentru că PNL nu vine şi taie investiţiile. Un proiect al PNL se bazează pe dezvoltarea satului românesc, ori dacă vorbeşti de dezvoltarea satului românesc, nu ai cum să vii şi să spui că tai investiţiile prin PNDL. PNL le va prioritiza şi pe primarii noştri, indiferent de partidul din care provin, îi anunţ că nu o să se întâmple aşa ceva. Nu o să-l aducem nici pe Ludovic Orban, nici pe ministrul Dezvoltării la Bistriţa, să-i băgăm prin nişte cotloane ascunse şi să le spunem că preţul trădării e o anumită sumă. Nu o să facem niciodată. Nici Nelu Turc, nici eu, nici altcineva nu o să mergem la Bucureşti să-i luăm de mână, să-i ducem prin Palatul Victoria sau prin alte părţi ca pe nişte trofee, aşa cum a făcut Radu Moldovan cu primarii în Guvernarea Ponta”. Le spunem locuitorilor judeţului Bistriţa-Năsăud că vom duce mai departe investiţiile, vom aduce mai mulţi bani europeni în Bistriţa-Năsăud. Va trebui ca instituţiile publice să fie conduse de oameni responsabili, în folosul cetăţenilor, iar nu în folosul PSD” a mai spus Stelian Dolha.

Mesaje pentru Radu Moldovan și Deneș

Stelian Dolha a avut un mesaj și pentru șeful local al PSD: ” Un mesaj pentru Emil Radu Moldovan: Te-a părăsit şi ultimul prieten, Victor Ponta, nu mai ai unde să te duci, chiar dacă-ţi place foarte mult trădarea. dar și pentru fostul său coleg de partid Ioan Deneș, trecut la pSD de la PNL în mandatul anterior de senator: ”Pentru Ioan Deneş: Ioane, pe tine locuitorii judeţului te-au votat să fii numai la putere. Îţi spunem o veste rea: i-ai dezamăgit, de acum încolo vei rămâne numai în opoziţie, multă vreme”, l-a anunțat primvicepreședintele liberal.

Share.

About Author

Lasă un comentariu