Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: ”Occidentalizarea și modernizarea țării nu mai pot fi oprite”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul Robert Sighiartău susține într-o postare pe facebook că victoria din turul 1 al lui Klaus Iohannis, proporțiile scorului, dar și rezultatul votului din Diaspora, unde președintele a obținut peste 55 de procente  arată că România este pe drumul cel bun.

La trei decenii de la Revoluția din 1989, românii au demonstrat că nu mai vor să se uite îndărăt. Occidentalizarea și modernizarea țării nu mai pot fi oprite. Împreună am făcut un mare pas spre o Românie normală și prosperă!” scrie secretarul general al PNL, deputatul de Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartău.

Liderul liberal le-a mulțumit românilor pentru vot: ”Mulțumim tuturor românilor pentru votul de astăzi. Atât în țară, cât și în afara ei, am văzut o dinamică și o energie care ne dau mari speranțe pentru viitor!” a mai scris Robert Sighiartău, cel care a avut zeci de întâlniri și turnee în campania electorală cu românii din Diaspora. De altfel deputatul Sighiartău a votat în acest tur de scrutin la Roma alături de românii din capitala Italiei

Share.

About Author

Lasă un comentariu