Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ioan Turc crede că turul al 2-lea al prezidențialelor va fi tensionat în Bistrița-Năsăud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, care a mulțumit luni dimineață într-o conferință de presă tuturor celor care au făcut ca filiala pe care o conduce să ajungă pe locul 3 în țară la prezidențiale, a spus și că se așteaptă la un tur 2 tensionat.

Liderul PNL a explicat  că se așteaptă ca turul al doilea să fie mai încărcat de tensiune și pentru că organizațiile PSD sunt încă puternice în Bistrița-Năsăud: ” Urmează un tur doi care în judeţul Bistriţa-Năsăud va avea o tensiune aparte ţinând cont de faptul că structurile PSD încă sunt puternice în judeţ. În solidar cu cei care locuiesc, trăiesc şi muncesc, îşi leagă speranţele de judeţul Bistriţa-Năsăud, îşi doresc copiii acasă, vom reuşi să câştigăm detaşat în faţa PSD”, a declarat Ioan Turc.

Legat de performanța filialei, plasată pe locul al treilea în țară și la prezidențiale, așa cum s-a întâmplat și acum 6 luni la europarlamentare, Turc a dorit să le mulțumească în primul rând celor care au votat, dar și colegilor săi, președinți de organizații, dar și primarilor: ”Mulţumesc tuturor oamenilor care au ales ieri să meargă la vot, tuturor celor care locuiesc în Bistriţa-Năsăud şi au dat dovadă de atitudine civică. Le mulţumesc în mod special celor care au votat pentru preşedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL, înţelegând că un al doilea mandat al preşedintelui Iohannis, alături de un Guvern partener al PNL, în jurul PNL, sunt cheia stabilizării şi progresului României. (…) Doresc să le mulţumesc colegilor mei, colegilor din Biroul Permanent Judeţean, preşedinţilor de organizaţii, primarilor care s-au implicat şi în solidar am reuşit să obţinem din nou un scor care plasează filiala judeţeană a PNL pe locul trei pe ţară”, a precizat Ioan Turc.

Preşedintele PNL Bistrița-Năsăud a ținut să menționeze și câteva organizații unde PNL a obţinut rezultate remarcabile la ultimul tur :  Runcu Salvei, cu 77,95%, Spermezeu cu 71,92%, Rebra care are 65,87% pentru Klaus Iohannis , . Tiha Bârgăului  cu 65,62%,  Leşu – cu64,12%,  orașul Sângeorz Băi cu  63,51%,  Feldru – 61,21%, dar și  Cetate:  60,35%, 9. Dumitra: 58,63%, sau Şieu Măgheruş – 58,24%.

          

Share.

About Author

Lasă un comentariu