Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Septuagenarul înjunghiat de colegul de cameră a ajuns la Clinica de Chirurgie toracică Cluj

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O ceartă între doi pensionari cazați la Căminul pentru Persoane Vârstnice al Primăriei  Bistrița din strada Kogălniceanu a degenerat miercuri după amiaza într-o agresiune  cu cuțitul, care l-a băgat în spital pe unul dintre ei.

Nenorocirea s-a produs chiar în camera în care locuiau cei doi. Pe fondul unui conflict spontan, susțin polițiștii, unul dintre pensionari, de 71 de ani a sărit și l-a lovit pe colegul său de cameră de 73 de ani cu un cuțit în zona pieptului.

Victima colegului de cameră a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița cu plagă penetrantă în zona plămânilor și de acolo a fost transferat la Clinica de Chirurgie Toracică din Cluj. Potrivit purtătorului de cuvânt a Spitalului Bistrița-Năsăud, Camelia Strungari, septuagenarul rănit are două plăgi prin înjunghiere, dintre care una, dintre care una a lezat plămânul : ” prezenta plagă penetrantă în zona toracică anterioară, cu lezarea plămânului, și una minoră în zona scapulohumerală stângă. În urma evaluării stării de sănătate a pacientului, medicii au decis transferarea acestuia la Clinica de Chirurgie Toracică din Cluj-Napoca pentru consult de specialitate. În prezent, este conștient și în stare stabilă” a  informat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, Camelia Strungari.

 Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale care, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, efectuează cercetări pentru tentativă la infracțiunea de omor.

Share.

About Author

Lasă un comentariu