Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liberalul Stelian Dolha: ”Cu cât apasă mai mult pe pedala asta, a intoxicărilor, cu atât PSD se afundă mai tare”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prim-vicepreședintele PNL Stelian Dolha a criticat  în termeni foarte duri intoxicările de campanie practicate de PSD și în special preluarea înclusiv de către liderii PSD Bistrița-Nasăud  a fake-news-ului despre așa zisele căști în care i s-ar fi suflat președintelui Iohannis ce sa spună la conferința de presă ”Nu ai cum să nu vorbești despre fake news-ul grosolan lansat de PSD: căștile din urechile președintelui. Îmi aduc aminte că lucrurile astea s-au întâmplat și în 2014, ele o să se amplifice și o să fie pe bandă rulantă încă 10 zile de acum încolo, până se termină campania electorală. Și asta pentru că mașina de propagandă și laboratoarele PSD o să lucreze pentru asta”, a spus Stelian Dolha, vineri, într-o conferință de presă la PNL.

Dolha, care a condus campania electorală de la alegerile prezidențiale din 2014 a reamintit că și atunci intoxicările au fost practicate, ca și acum pe scară largă de PSD și se întreabă retoric ce fel de partid politic practică asemenea metode în lumea civilizată: ”Un partid politic care-și îndoapă, ca și rațele înainte de tăiere, membrii și simpatizanții cu astfel de știri mai are loc într-o lume civilizată? Spun asta pentru că peste tot în lumea civilizată fake-news-ul este anulat, este bătaie la baionetă ca să fie scos. Pe rețele de socializare sunt lupte întregi pentru asta”. Liderul PNL arată cu degetul către liderii județeni ai PSD, Radu Moldovan și Daniel Suciu,  care au distribuit pe paginile personale de facebook ,cu comentarii belicoase la adresa lui Klaus Iohannis fake -news-ul că căștile: ” În schimb, în România, pe varianta PSD vezi că începe Gabriela Firea, care apoi a șters postarea mizerabilă, pe urmă continuă nimeni altul decât fostul vicepremier, aghiotantul lui Dragnea – Daniel Suciu,iar pe urmă nimeni altul decât președintele Consiliului Județean, evlaviosul Radu Moldovan. Cu aceeași știre pe care o rostogolesc ca niște băieți de cartier.” a mai spus Stelian Dolha.

Despre minciunile de campanie și intoxicările de acum 5 ani Dolha a reamintit episodul așa zisului trafic de copii și apoi cel al fluturașilor otrăviți transmisi odată cu talonul pensii în care pensionarilor li se spunea în 2014 că Klaus Iohannis ar vrea să taie pensiile și a atras atenția că și acum PSD funcționează pe aceeași rețetă, care se va întoarce împotriva lor: ”Cu cât apasă mai mult pe pedala asta a minciunilor, cu atât se afundă mai tare. Și ei, și doamna Dăncilă. Asta pentru că o vorbă românească spune o chestie foarte simplă, că ulciorul nu merge de multe ori la apă”, a încheiat Dolha.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu