Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Drumul Năsăud-Rebrișoara a fost blocat 30 de minute din pricina unui accident

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr șofer mult prea grăbit și fără mare experiență la volan n-a respectat distanța față de un tractor cu remorcă din fața sa și s-a izbit de remorcă, sâmbătă la Rebrișoara. În urma accidentului tânărul șofer a rămas încarcerat în mașină și a fost nevoie de intervenția unui echipaj de la descarcerare pentru a-l scoate dintre fiarele mașinii sale.

Potrivit ISU Bistrita, victima care prezenta o fractură deschisă la genunchiul stâng, traumatism de bazin si alte leziuni. a fost extrasă relativ repede din mașină și predată echipajului de prim ajutor SMURD in vederea transportarii la spital.

Conform primelor verificări  efectuate de polițiști la fața locului, transmise de purtătorul de cuvânt IPJ tânărul șofer de 20 de ani, din Rebrișoara, care conducea un autoturism pe direcția Rebrișoara-Năsăud, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un vehicul (tractor cu remorcă) care circulă pe aceeași direcție și care ar fi oprit pentru a efectua un viraj spre stânga, intrând în coliziune cu acesta.

”În urma accidentului, șoferul autoturismului a fost rănit, fiind transportat la spital și urmează a fi testat alcoolscopic. Șoferul tractorului, un tânăr de 23 de ani, din localitate, a fost testat cu aparatul  etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii din Năsăud efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.”

În primele 30 de minute, pe parcursul intervenției, drumul a fost blocat total. În aceste momente, în zonă se circulă alternativ, pe o bandă, iar polițiștii dirijează circulația și  efectuează măsurătorile necesare.

Share.

About Author

Lasă un comentariu