Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Hoață de profesie trimisă în arest preventiv după ce a fost prinsă de un păgubit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bistrițean care a surprins-o în flagrant în propria-i casă pe o hoață în timp ce fura bani dintr-o geantă a reușit să o prindă pe individă după o adevărată cursă în plină stradă.

Femeia a intrat în casa bistrițeanului pe ușa casei lăsată deschisă și a fost surprinsă de proprietar pe când luase toți banii: peste 2100 de lei dintr-o geantă a unuia din membrii familiei și se pregătea să dispară. Deși individa a reușit să fugă inițial cu prada, proprietarul a alergat-o și în cele din urmă a reușit să o prindă. Bistrițeanul a alertat apoi poliția, iar echipajul sosit la fața locului a realizat că e vorba de  mai veche clientă, o adevărată profesionistă a furtișagurilor.

V. C , 32 de ani, cu domiciliul în Josenii Bârgăului are un cazier presărat cu furturi, tentative de tâlhărie și chiar tâlhării, majoritatea comise în Bistrița, potrivit dosarelor înregistrate la Judecătoria Bistrița. În 2018 și-a petrecut o bună perioadă din an în Penitenciar, fiind închisă pentru tâlhărie. Și în 2017 a fost în fața judecătorilor, tot pentru furturi și tentativă de tâlhărie.

Și de data asta individa a fost trimisă după gratii, judecătorii bistrițeni stabilind măsura arestului preventiv pentru 30 de zile pentru infracțiunea de furt calificat.

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu