Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ionel Rusu, patronul Hotelului Diana trimis în arest pentru 30 de zile de judecători. Instanța a decis măsuri speciale și în cazul Hotelului

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Judecătorii Judecătoriei Bistrița  l-au trimis pe Ionel Rusu, patronul  Hotelului  Diana după gratii pentru 30 de zile pentru proxenetism, în timp ce directoarea unității hoteliere a primit măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Instanța a dispus măsuri și în cazul societății care administrează hotelul și care are mari probleme financiare. Magistrații au dispus luarea” măsurilor preventive a interzicerii inițierii, ori după caz, suspendării procedurii de dizolvare sau lichidare a persoanei juridice, respectiv a interzicerii unor operațiuni patrimoniale, susceptibile de a antrena diminuarea activului patrimonial sau insolvența persoanei juridice și o cauțiune în valoare de 50.000 de lei în vederea garantării executării măsurilor preventive”.

Ionel Rusu, cel care a construit  în urmă cu 20 de ani Hotelul Diana a fost ridicat ieri în urma unei ample acțiuni a polițiștilor care urmăreau de luni de zile activitatea hotelului, în care aveau indicii că se practica prostituția. În urmă cu câteva luni Hotelul Diana a fost în centrul unui scandal cu o tânără sechestrată de doi bucureșteni care ar fi silit-o sa practice prostituția. Scandalul s-a declanșat după ce mama fetei, o femeie din București a alertat poliția după ce fata i-a telefonat că a fost sechestrată în Hotelul din Bistrița. Polițiștii au găsit fata în hotel.

Decizia de arest nu e definitiva, putând fi atacata cu recurs.

Foto: www propolitica.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu