Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Accident dramatic duminică dimineață cu doi tineri încarcerați la Unirea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doi tineri de 21 și 25 de ani au rămas încarcerați în această dimineață în mașina cu care rulau dinspre Livezile spre Bistrița, după ce autoturismul, care s-a izbit de un cap de pod, s-a răsturnat.

Accidentul s-a produs  în jurul orei 08.00 în cartierul Unirea  pe direcția Bistrița-Cluj, în momentul în care, din motive încă neclare șoferul de 25 de ani a pierdut  controlul volanului .

A fost nevoie de intervenția echipajului de la descarcerare  pentru a-i extrage pe cei doi tineri, captivi  în zona picioarelor, din mașina zdrobită. Victimele au fost conștiente pe toată durata intervenției, li s-a acordat primul ajutor la locul accidentului rutier, au fost stabilizate și ulterior transportate la UPU SMURD Bistrița, informează ISU Bistrița. Imaginile intervenției de descarcerare sunt extrem de dramatice, mașina în care cei doi tineri rămăseseră captivi fiind transformată după accident într-un morman de fiare.

Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și urmează a i se recolta probe de sânge Cercetările în acest caz sunt efectuate în continuare de către Biroul Rutier, transmite biroul de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Share.

About Author

Lasă un comentariu