Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Amendă de la Bistrița pentru continuarea campaniei electorale pe social-media pentru un tânăr din Mehedinți. Sesizarea a fost făcută de PNL

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr de 29 de ani din Mehedinți care administrează un grup de facebook intitulat Campanie Electorală PSD 2019 a primit o amendă de 2000 de lei tocmai de la Poliția din Bistrița.

Omul  a fost acuzat că a continuat campania electorală pe social-media și după încetarea  oficială a acesteia, sâmbătă, la ora 7,00 dimineața, iar plângerea i-a făcut-o PNL Bistrița-Năsăud. Liberalii au depus plângerea la Biroul Electoral Județean B-N care a declinat-o către IPJ Bistrița-Năsăud. Polițiștii au luat act de ea și l-au amendat pe administratorul paginii, un tânăr din județul  Mehedinți, pe care l-au contactat telefonic ca să-l informeze că a fost amendat. Potrivit polițiștilor bistrițeni acesta și-ar fi recunoscut faptele.

UPDATE: Potrivit polițiștilor tânărul amendat ar fi șters postarea, un filmuleț de campanie al Vioricăi Dăncilă, care chema oamenii la vot. În schimb au rămas pe grup   postările făcute tot sâmbătă pentru care a cerut ”distribuire masivă” și care rostogolesc cu text  un video făcut cu mai bine de 15 ani în urmă referitor la așa-zisul trafic de copii în care ar fi fost implicat unul dintre candidați, un fake-news denunțat de multă vreme.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu