Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liberalii ofensați: secțiile de vot din Bistrița au afișat buletinele de informare cu stampila anulat peste numele candidatului Klaus Iohannis. BEJ a respins reclamația

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

PNL reclamă prezența în secțiile de vot din Bistrița, chiar la intrare, a buletinelor de vot de informare cu ștampila ”anulat” aplicată chiar în pătrățelul candidatului Klaus Iohannis.

Liberalii s-au scandalizat și susțin că este o insinuare perfidă și jignitoare la adresa alegătorilor și au anunțat prin avocata Diana Morar că au depus deja o întâmpinare la Biroul Electoral Județean. ”În municipiul Bistrița, la toate secțiile de votare, specimenele de buletine de vot ce trebuiesc afișate la loc vizibil și ștampilate cu ANULAT, au o insinuare perfidă și jignitoare la adresa alegătorilor:
ȘTAMPILA “ANULAT” A FOST PUSĂ PE NUMELE LUI KLAUS IOHANNIS!

Oamenii PSD s-au dedat la un act de cea mai joasă speță, cuprinși fiind într-un cerc vicios a cărui arie este calculată la peste un milion de rude, amante, membri de partid și neamuri instalate în aparatul bugetar! Instituțiile statului trebuie să ia atitudine!” scriu liberalii pe pagina PNL Bistrița. Ei prezintă și mai multe fotografii ca sa demonstreze că buletinele insinuante sunt peste tot.

UPDATE: BEJ Bistrița-Năsăud a judecat duminică dimineața plângerea depusă de PNL și a respins-o prin vot. Vezi ce motive au invocat membrii Biroului Electoral Județean, o structură formată din trei judecători și 7 reprezentanți ai partidelor:BEJ-ul a respins plângerea PNL referitoare la buletine cu stampila ”ANULAT”pe Iohannis de la intrarea din secții. Vezi ce explicații au oferit

Share.

About Author

Un comentariu

 1. Doina bistrițeană în

  Bistriță de struți și creți
  Repugnată-n cântăreți,
  Bistriță, strict imbecilă
  Ce votează cu Dăncilă,
  Razii, camarazi și pene,
  Aghesmuind arteziene,
  Turnătorii, dintre clerici,
  Târnosind foste biserici,
  De la Matei spre Tihuța
  Pleacă lingăi cu periuța,
  Și de la Beclean la Șanț,
  Suci și deneși fac bilanț,
  Iar de la Teaca la Zagra,
  Ne joacă la alba-neagra.
  Prietene, cât mai discuți
  Bistrița de creți și struți?
  Prietene, cât mai regreți
  Bistrița de struți și creți?

Lasă un comentariu