Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Încercarea de mușamalizare a unui accident cu un rănit grav a eșuat. Victima a depus plângere după o lună și jumătate

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Poliția a întocmit un dosar penal unui năsăudean de 31 de ani pentru tăinuirea unui accident vechi de o lună și jumătate pe care l-a comis, culmea, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

Accidentul ar fi avut loc în 9 octombrie anul acesta, însă poliția a aflat de caz abia ieri, după ce un bărbat de 60 de ani din Nimigea a depus plângere împotriva năsăudeanului. Acesta a reclamat că a fost grav rănit în urma unui accident rutier pe când se afla în mașina condusă de cel pe care l-a reclamat.

În urma cercetărilor făcute polițiștii au ajuns la concluzia că accidentul a avut loc în 9 octombrie în Nimigea de Jos la trecerea de cale ferată., pe DJ 173 D.  Mașina condusă de năsăudeanul fără permis a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț din pricina unei manevre eronate făcută de șoferul fără experiență la volan. Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud din accident a rezultat rănirea gravă a pasagerului de 60 de ani care a făcut plângerea la poliție și avarii semnificative a mașinii implicate.

După accident, victima a fost transportată la Spitalul Orășenesc Năsăud de autorul acestuia și potrivit polițiștilor șoferul ar fi povestit că victima sa a fost

Conducătorul auto a transportat victima la Spitalul Orășenesc Năsăud, ascunzând împreună cu aceasta faptul că ar fi fost implicat într-un accident rutier, declarând faptul că omul a avut un accident casnic. Polițiștii au constatat că după atâta vreme și locul accidentului nu era ofertant reconstituirii unui accident în condițiile în care ” conducătorul auto ar fi modificat locul producerii accidentului, în sensul că a deplasat autoturismul de la fața locului, fără să anunțe Poliția despre producerea accidentului de circulație și fără să obțină încuviințarea acesteia”.

Polițiștii au deschis acum dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Share.

About Author

Lasă un comentariu